ΧΥΤΟΣ ΑΒΕΕ: Με ρυθμό 40% «τρέχει» η αύξηση των εξαγωγών

Με ραγδαίους ρυθμούς αναπτύσσεται στο εξωτερικό η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμφιάλωσης νερού. Οι πωλήσεις στις 25 χώρες όπου δραστηριοποιείται παρουσιάζουν αύξηση 40%, ποσοστό που αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο μετά την πετυχημένη παρουσία της εταιρείας στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών «Anuga», στην Κολωνία της Γερμανίας.

Στην τελευταία το ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό «ΖΑΓΟΡΙ»

με τις ξενόγλωσσες ετικέτες και το σύνολο των συσκευασιών της, σε ένα μοντέρνο, ιδιαίτερης αισθητικής και design, περίπτερο, που απέπνεε ελληνικότητα έγινε γνωστό σε 165.000 επισκέπτες από 198 χώρες.

Τοποθετημένη στην κατηγορία «Drinks» βρέθηκε ανάμεσα σε σημαντικές επώνυμες μάρκες και ανέδειξε τη δυναμική των ελληνικών προϊόντων στη διεθνή αγορά. Η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση έδωσε τη δυνατότητα συναντήσεων με εκπροσώπους γερμανικών εισαγωγικών εταιρειών, αλυσίδων λιανικής, και με εμπορικούς επισκέπτες από άλλες χώρες.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται να ενισχύσει την ήδη έντονη εξαγωγική δραστηριότητα της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ η οποία τρέχει με αύξηση 40% ενώ αναμένεται μετά τη συμμετοχή στην Anuga να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση της εξαγώγιμης σειράς προϊόντων του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, με την ταυτόχρονη επιδίωξη προσέλκυσης νέων συνεργατών από τη διεθνή αγορά.

Το ΖΑΓΟΡΙ βρίσκεται σήμερα σε 25 χώρες στον κόσμο, με παρουσία στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τις Η.Π.Α., τον Καναδά, τον Παναμά, τη Ρωσία, την Αφρική, την Κίνα κα.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ θα συνεχίσει δυναμικά τις εξαγωγές διερευνώντας ακόμα περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα αγορές που το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ αποτελεί ανάγκη, όπως η ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, η Μέση Ανατολή, τα Αραβικά Εμιράτα.

Η διεθνής έκθεση Anuga αποτελεί τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο και πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στη Γερμανία. Φέτος η έκθεση συγκέντρωσε 7.400 εκθέτες από 107 χώρες ενώ καταλάμβανε χώρο περίπου 284 χιλ. τ.μ.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, από τις υγιέστερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες της χώρας.

Με συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, κοινωνική δραστηριότητα, έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έχει επιτύχει να πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά εμφιαλωμένου νερού και να δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή.

Η ΧΗΤΟΣ σε αριθμούς

H ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, την τρέχουσα χρονιά (Ιανουάριος 2017 – Αύγουστος 2017) παρουσιάζει ενίσχυση στις πωλήσεις της, ως αποτέλεσμα σημαντικών συνεργασιών που επιτεύχθησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι θετικές οικονομικές επιδόσεις είναι αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία καθώς και των αυξανόμενων μεγεθών των εξαγωγών της.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι η #1 εταιρεία σε πωλήσεις σε όγκο και αξία εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ανάμεσα στους Επώνυμους παίκτες, με μερίδιο όγκου πωλήσεων σε λίτρα 22,8%* για το οκτάμηνο Ιανουάριου - Αυγούστου 2017.

Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας:

Πηγή: : The Nielsen Company MarketTrack (Καταστήματα Τροφίμων & Convenience Stores & Περίπτερα Ηπειρωτικής Ελλάδας και Κρήτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα