Κήπος του Νερού ή ...Βάλτος του Νερού: Τα προβλήματα από την μείωση της στάθμης του νερού στην παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτό)

20:01 21/6/2018 - Πηγή: seleo
Σε ...βάλτο του Νερού έχει μετατραπεί ο δημοφιλής "Κήπος του Νερού" στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθώς λόγω της μείωσης της στάθμης του νερού στο σημείο άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα. Όπως…

που δημοσιεύονται στην ομάδα "Θεσσαλονίκη, τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα" στο Facebook τα καλάμια έχουν πλημμυρίσει το χώρο ενώ παιδιά που παίζουν αιχμαλωτίζουν τα ζώα που ζουν εκεί. Όπως αναφέρει

χαρακτηριστικά το μέλος της ομάδας που ανάρτησε τις φωτογραφίες: "Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά στον κήπο του νερού η κατάσταση έχει ξεφύγει:
το νερό είναι γύρω στους 15 πόντους το πολύ, ενώ θα έπρεπε να είναι 80, με αποτέλεσμα να έχει μεταβληθεί σε βάλτο.
Τα καλάμια έχουν αυξηθεί υπερβολικά, τα υδροχαρή φυτά έχουν αυξηθεί τόσο που έχουν σχεδόν καλύψει την υδάτινη επιφάνεια και πλέον αναπτύσσονται καθ' ύψος.
Το αποκορύφωμα!!!!!!
Το πιο καινούργιο παιχνίδι των παιδιών των επισκεπτών γονέων, που πίνουν τον καφέ τους στο παρακείμενο καφέ, είναι να βγάζουν με πλαστικά ποτήρια νερό με μικρά ψαράκια ή άλλα ζωάκια και να τα ζουλάνε.
Και μάλιστα εδώ βλέπετε ότι τα αδειάζουν και στον κουβά. Τι θα τα κάνουν; Δεν γνωρίζω.
Πάντως μια μητέρα στην οποία έκανα παρατήρηση μου έβαλε τις φωνές επειδή ''είναι δημόσιο και πληρώνουνε και θα κάνουνε ό,τι θέλουνε και θα πάιζουνε τα παιδιά και τι με νοιάζει εμένα για τα ψαράκια που πιάνουν;;''
εν τω μεταξύ η κοπελίτσα έχοντας πάρει αέρα από την υποστήριξη της μητέρας άρχισε να γίνεται όλο και πιο προπέτης και αυθάδης και να φέρεται με τέτοιο τρόπο ώστε ένα παιδάκι να καταφέρνει να γίνεται ανόητο και αντιπαθητικό, όπως ακριβώς η μητέρα του"

Keywords
Τυχαία Θέματα