Γίνε ΣυνΤΑΧΙδιώτης: η νέα υπηρεσία taxi-sharing στον τομέα των μεταφορών στη Θέρμη

06:46 6/12/2018 - Πηγή: seleo
Ένας νέος τρόπος μετακίνησης «σπίτι-δουλειά-σπίτι» θα ξεκινήσει στις αρχές της νέας χρονιάς στο πλαίσιο του έργου GALILEO4MOBILITY*, προσφέροντας στους κατοίκους της Θέρμης

μια άνετη και οικονομική λύση για τις μετακινήσεις τους. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες των χρηστών η πιλοτική εφαρμογή απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν έναν πιο γρήγορο και λιγότερο αγχωτικό τρόπο για να φτάσουν στις δουλειές τους.
Μέσω μιας νέας εφαρμογής σχεδιασμένης από το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) και σε συνεργασία με

την TAXIWAY, οι χρήστες θα επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ταξί αφήνοντας στην άκρη το ΙΧ και τις υποχρεώσεις του.
H ομάδα του ΙΜΕΤ θα βρίσκεται στην εκδήλωση «Λευκή Νύχτα» στην πλατεία της Θέρμης το Σάββατο 8/12. Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή και να μάθετε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία taxi-sharing.
Για περισσότερες πληροφορίες: Δρ. Josep Maria Salanova Grau, email: [email protected], τηλ. +30 2310 498 433

* Το έργο GALILEO4MOBILITY έλαβε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας της ΕΕ Horizon 2020 βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης αριθ. 776381.
http://www.galileo4mobility.eu/pilot-sites/thessaloniki/#pilot

Keywords
Τυχαία Θέματα