Γιατί μια ασφάλεια αυτοκινήτου σου προσφέρει παραπάνω παροχές

19:17 9/11/2018 - Πηγή: seleo
Η ασφάλεια αυτοκινήτου πλέον δεν αποτελεί μονάχα ένα συμβόλαιο που έχει ως αποκλειστικό σκοπό να σε προστατέψει από κάθε κίνδυνο.

Η λογική αυτή είναι πλέον ξεπερασμένη και έτσι οι εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν σύγχρονες ασφάλειες αυτοκινήτων δημιουργούν εξατομικευμένα πακέτα για τους χρήστες τους και συνδυαστικά προϊόντα.

Η συγκεκριμένη τακτική δεν αποσκοπεί μονάχα στην βελτίωση των παροχών, αλλά και στην δυνατότητα οι πελάτες με αφορμή μια ασφάλεια αυτοκινήτου να δοκιμάσουν και ένα επιπλέον προϊόν. Εάν κάποιος είναι ευχαριστημένος μπορεί να το αναβαθμίσει ή να το αναπροσαρμόσει στα

δικά του δεδομένα.

Ας δούμε μερικές επιπλέον παροχές που προσφέρουν κατά περιόδους οι εταιρείες συμπληρωματικά με μια ασφάλεια αυτοκινήτου:

1) Κάρτα υγείας

Η κάρτα υγείας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ασφαλιστικά προϊόντα τα τελευταία χρόνια. Αρκετές ασφάλειες αυτοκινήτου προσφέρουν τη δυνατότητα οι πελάτες τους να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν μία κάρτα υγείας, ώστε να κάνουν επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικούς ελέγχους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ή και πολλές φορές δωρεάν. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί για να κλείσει κάποιος μία ασφάλεια αυτοκινήτου.

2) Μερική ασφάλεια κατοικίας

Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες μαζί με την ασφάλεια αυτοκινήτου, παρέχουν μικρές ασφάλειες για την κατοικία των πελατών τους. Αν και είναι αρκετά συγκεκριμένα τα σημεία της κατοικίας και οι συνθήκες, όπως π.χ. πυρκαγιά, σε μια εξαιρετική τέτοια περίπτωση οι αποζημιώσεις είναι αρκετές για να ελαφρύνουν οικονομικά τους ασφαλισμένους, καθώς ουσιαστικά είναι μια δεύτερη ασφάλεια στην τιμή της πρώτης.

3) Εκπτώσεις

Αν και δεν είναι ακριβώς επιπλέον ασφάλειες, οι εκπτώσεις σε άλλα προϊόντα ή δεύτερες ασφάλειες αυτοκινήτου ή μηχανής, αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για να αξιοποιηθούν από οικογένειες, ώστε να κερδίσουν χρήματα. Έτσι εάν έχετε μέσα στον προϋπολογισμό σας παραπάνω από δύο οχήματα, προτιμήστε είτε να βρείτε κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου που παρέχει έκπτωση σε επιπλέον συμβόλαια, είτε κάποια εταιρεία που σας δίνει τη δυνατότητα να συνάψετε μία ομαδική ασφάλεια αυτοκινήτου.

Να θυμάστε όμως, μία ασφάλεια αυτοκινήτου δεν πρέπει να επιλέγεται αποκλειστικά για τις επιπλέον παροχές, αλλά για τις ίδιες τις καλύψεις που σας προσφέρει. Μία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πετυχημένη και αξιόπιστη όταν ενσωματώνει πολλές καλύψεις χωρίς υψηλό κόστος, αποζημιώνει γρήγορα και παρέχει άμεση στήριξη στους πελάτες της κάθε στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα