Σπάνιες φωτογραφίες από το πρωτότυπο Apple Macintosh με ημιδιάφανη θήκη

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Twitter και μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω.

Η τελική έκδοση του Apple Macintosh Classic χρησιμοποιούσε το εμβληματικό μπεζ χρώμα στα πλαστικά του, οπότε είναι σπάνιο να βλέπει κανείς τον υπολογιστή της αμερικανικής εταιρίας με ένα ημιδιάφανο πλαστικό. Αυτό επιτρέπει σε κάποιον να δει όλα τα εσωτερικά μέρη του Macintosh, όπως την οθόνη 9’’ τύπου CRT. Μάλιστα,

φαίνεται ξεκάθαρα και πόσος κενός χώρος υπήρχε εντός του Mac.

Ο χρήστης DongleBookPro, που δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες, δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, αλλά η Apple είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούσε ημιδιάφανα περιβλήματα για τις πρωτότυπες συσκευές της, όπως το Apple Newton ή το Macintosh Portable M5120. Αυτά τα πρωτότυπα είναι πολύ σπάνια και όταν πηγαίνουν στις δημοπρασίες πετυχαίνουν αρκετά υψηλές τιμές.

Ο συγκεκριμένος χρήστης δημοσιεύσει τακτικά εικόνες από πρωτότυπες και ακυκλοφόρητες συσκευές της Apple. Τον περασμένο Αύγουστο, αποκάλυψε εικόνες ενός ακυκλοφόρητου πρωτοτύπου iPod touch πρώτης γενιάς με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα σε στιλ Mac Pro 2013 αλλά και ένα πρωτότυπο Mac mini πρώτης γενιάς με ενσωματωμένη βάση για iPod nano.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα