Samsung Galaxy S21+ και S21 Ultra: Live φωτογραφία και χαρακτηριστικά καμερών

Τα επόμενα flagship smartphones της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας θα είναι τα Galaxy S21. Η παρουσίαση τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου και στη σειρά θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το απλό, το Samsung Galaxy S21+, και το κορυφαίο μοντέλο Galaxy S21 Ultra.

Ένας leaker, ο οποίος διατηρεί το

YouTube κανάλι sakitech, δημοσίευσε την πρώτη live φωτογραφία των δύο μεγαλύτερων μοντέλων της σειράς. Επίσης, αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά των καμερών τους.

Επιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός των module

Η φωτογραφία δείχνει το Samsung Galaxy S21+ και το Galaxy S21 Ultra. Το μεσαίο μοντέλο της σειράς έχει μόνο τρεις κάμερες τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερή γωνία. Από την άλλη, το S21 Ultra διαθέτει τέσσερις κάμερες τοποθετημένες σε μία ιδιαίτερη διάταξη, επίσης στην πάνω αριστερή γωνία.

Τα modules των καμερών τα οποία έχουν τα δύο smartphones είναι ίδια με αυτά που έχουν αποκαλύψει τα CAD renders. Η Samsung έχει μειώσει αισθητά το πάχος των modules, αν και ενδέχεται να έχει αυξήσει το πάχος των έξυπνων τηλεφώνων.

Τα χαρακτηριστικά των καμερών

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο sakitech, το Samsung Galaxy S21+ Ultra θα έχει στην κύρια κάμερα έναν αισθητήρα 108MP ο οποίος ενδεχομένως θα είναι ο ISOCELL HM3. Την κύρια κάμερα θα συνοδεύουν μία ultra-wide 12MP και δύο τηλεφακοί. Ο ένας εκ των τηλεφακών θα υποστηρίζει 10x ζουμ και ο άλλος 3x ζουμ. Το module συμπληρώνει το Laser AF.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy S21+ θα έχει μόνο τρεις κάμερες σε μία πιο γνωστή για τα δεδομένα της εταιρείας σύνθεση. Συγκεκριμένα, το smartphone θα έχει δύο κάμερες στα 12MP, την κύρια και μία ultra wide, και έναν τηλεφακό 64MP.

Keywords
Τυχαία Θέματα