Nokia PureBook: Η είσοδος του brand στην αγορά των laptop

To Nokia brand φαίνεται να είναι έτοιμο να εισέλθει και στην αγορά των laptop, με το επερχόμενο Nokia PureBook. Μέχρι σήμερα υπήρχαν αρκετές φήμες περί ύπαρξης ενός laptop με το γνωστό brand, όμως ποτέ δεν είδαμε κάτι επίσημα και έτσι οι φήμες σταδιακά έσβησαν.

Η εταιρεία Flipkart,

η οποία έχει τα δικαιώματα για τα προϊόντα του brand εκτός των smartphone στην Ινδία, ανέβασε μία νέα σελίδα όπου μας προετοιμάζει για την έλευση του πρώτου laptop της Nokia. Δυστυχώς δε δόθηκε καμία επιπλέον πληροφορία για το προϊόν, πέραν του ότι θα είναι ελαφρύ, δυνατό και συναρπαστικό.

Να θυμίσουμε πως η Nokia είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν netbook με την ονομασία Nokia Booklet 3G. Επιπλέον, η εταιρεία είχε προσπαθήσει την τύχη της και στα υβριδικά tablet-laptop το 2013, με την κυκλοφορία του Lumia 2520 με Windows RT, το οποίο, όπως και η ίδια η πλατφόρμα, πέθανε σχετικά νωρίς.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα δούμε το Nokia PureBook εκτός Ινδίας και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει, όμως αφού υπάρχει το teaser είναι σίγουρο πως θα έχουμε νεότερα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα