Xiaomi Mi 11 Ultra Review - Η καλύτερη στιγμή της Xiaomi

Από τα flagship killers στα flagship, τελεία.

Η Xiaomi δημιούργησε το Xiaomi Mi 11 Ultra με σκοπό να προσφέρει σχεδόν κυριολεκτικά τα πάντα στον κάτοχό του, ενσωματώνοντας τα κορυφαία εξαρτήματα σε κάθε τομέα δημιουργώντας ένα ασυναγώνιστο σύνολο. Με διαφορά, πρόκειται για το εντυπωσιακότερο κινητό της εταιρείας μέχρι σήμερα κι ένα «στολίδι» γενικότερα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι: μπορεί στην πράξη να υποστηρίξει όσα υπόσχεται;  

Η πλάτη του κινητού έχει μια μίξη υπερβολής και μινιμαλισμού. Χαμηλά, βρίσκεται μόνο το

λογότυπο της Xiaomi, πολύ διακριτικό και χωρίς αχρείαστες πινελιές. Από την άλλη, στην επάνω πλευρά βρίσκεται το πιο ξεχωριστό (οπτικά) κομμάτι της συσκευής, ένα τεράστιο τμήμα όπου βρίσκονται οι κάμερες και μια μικρή οθόνη στα δεξιά τους, όλα στο ίδιο κομμάτι το οποίο εξέχει αισθητά από τη συσκευή και καταλαμβάνει σχεδόν το ένα τρίτο της συνολικής έκτασης.

Στο μαύρο χρώμα δε δείχνει παράταιρο, όμως στο λευκό είναι κάπως περίεργο – αυτά είναι θέμα γούστου, βέβαια. Το θετικό είναι πως παρότι τεράστιο, το κινητό δεν κάνει… τραμπάλα όταν ακουμπά σε επίπεδη επιφάνεια με την πλάτη ούτε προσθέτει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στο επάνω μισό της συσκευής. Ένα πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν κάποιοι είναι στην ασύρματη φόρτιση, αν δηλαδή οι αισθητήρες της κάμερας δεν αφήνουν το κινητό να μένει εντελώς ίσιο κι έτσι να μην κάνει καλή επαφή με τη βάση φόρτισης.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα