Πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία για την Honor τον επόμενο μήνα

Η Honor ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία της στις 12 Αυγούστου, στη νέα εποχή μετά τη Huawei.

Η Honor πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη της κυκλοφορία νωρίτερα φέτος στην Κίνα, παρουσιάζοντας τη σειρά Honor 50 ως τις πρώτες συσκευές μετά την αποκόλλησή της από τη Huawei. Τώρα, η Honor

ανακοίνωσε την πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία της από τότε που απέκτησε την ανεξαρτησία της.

Ο κινέζος κατασκευαστής αποκάλυψε ότι μια παγκόσμια συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου. Η πρόσκληση που στάλθηκε στα διάφορα πρακτορεία ειδήσεων περιλαμβάνει μόνο μία εικόνα με την εταιρεία να μην έχει αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες, όπως το πού θα γίνει η συνέντευξη και ποια ώρα.

Οπότε, τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτήν την εκδήλωση της Honor; Με την κινεζική εταιρεία να έχει ήδη κυκλοφορήσει τη σειρά Honor 50 στην Κίνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτά τα mid-range smartphones να αποκαλυφθούν στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου.

Η Honor επίσης, έχει σχεδόν επιβεβαιώσει την κυκλοφορία της σειράς Honor Magic 3 η οποία θα έρχεται εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus. Συνεπώς, είναι λογικό να υποθέσει κάποιος πως και αυτή η σειρά θα βρίσκεται στην εκδήλωση. Η σειρά Magic πάντα έδινε έμφαση στα ξεχωριστά σχέδια, με το πρωτότυπο τηλέφωνο να προσφέρει μια λεπτή κυρτή σχεδίαση, ενώ το Magic 2 έφερε μία συρόμενη σχεδίαση. Κατά πάσα πιθανότητα, το Magic 3 θα έχει και αυτό τη δική του ξεχωριστή σχεδίαση.

elizabeth-video-pc-all.m4v

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτά τα τηλέφωνα της Honor είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες της Google, όπως ήδη επιβεβαίωσε ο κινέζος κατασκευαστής. Οπότε, μάλλον μέσα από τα τηλέφωνα της Honor, θα είναι ότι πιο κοντινό μπορούμε να δούμε σε συσκευές Huawei με υπηρεσίες Google, τουλάχιστον αυτή την περίοδο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα