Samsung Galaxy A42 5G: Η νέα γενιά ταχυτήτων είναι για όλους

Το 5G έχει μπει για τα καλά στις συζητήσεις μας.

Οι μοναδικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει η νέα τεχνολογία (10 φορές ταχύτερη ή αν προτιμάτε, μέγιστη ταχύτητα 1 Gbps όταν τα 4G δίκτυα φτάνουν τα 150 Mbps) αλλάζουν σταδιακά την καθημερινότητά μας επιτρέποντάς μας να κάνουμε περισσότερα σε αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς που διανύουμε. Με την COVID-19 να έχει διαμορφώσει εκ νέου το lifestyle μας τους τελευταίους μήνες, ο άνθρωπος έχει πλέον

περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να παραμείνει σε επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ακόμα κι όταν βρίσκεται μακριά τους.

To 5G είναι προνόμιο όλων

Tο Galaxy A42 5G αποτελεί την ιδανική πρόταση για όλους όσοι αναζητούν μία αξιόπιστη και συνάμα προσιτή συσκευή που θα τους “συνοδεύσει” στη νέα πραγματικότητα του 5G. Συνδυάζοντας τη στιβαρή, μοντέρνα κατασκευή με τα premium χαρακτηριστικά και δυνατότητες, σε mid-range τιμή και πάντα με την ποιότητα που προσφέρει το όνομα της Samsung αλλά και το οικοσύστημα Galaxy, έχει ό,τι μπορεί να ζητήσει ακόμα και ο πλέον απαιτητικός χρήστης -και πολλά περισσότερα!

Το σημαντικότερο όλων ωστόσο είναι το γεγονός πως αυτό το smartphone θα βρίσκεται βρίσκεται στο πλάι του καταναλωτή σε βάθος χρόνου, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες και τα “θέλω” του. Δεν είναι, βλέπετε, μόνο η 5G συνδεσιμότητα αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, καθώς και η υποστήριξη που παρέχει στις συσκευές της η Samsung με ενημερώσεις εφαρμογών και λογισμικού. Και είπαμε: όλα αυτά σε ένα θελκτικό και εντυπωσιακά συμφέρον πακέτο, τη φθηνότερη συσκευή 5G που έχει διαθέσει μέχρι σήμερα η κορεατική εταιρεία.

Κάνοντας κάθε σας επιθυμία, πραγματικότητα

Με μια πρώτη ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy A42 5G, δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι πρόκειται για mid-range συσκευή. Η Samsung το έχει εξοπλίσει με δυνατότητες και λειτουργίες που περιμένει να συναντήσει κανείς σε high-end λύση, με αποτέλεσμα αυτό να συνιστά την πληρέστερη πρόταση στην κατηγορία του. Είναι σε θέση να ανταποκριθεί με την ίδια επιτυχία στις all-around απαιτήσεις του μέσου χρήστη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας του: τις ομαδικές βιντεοκλήσεις με τους συνεργάτες του, το gaming στα διαλείμματά του, το streaming αγαπημένου περιεχομένου τα απογεύματα.
 
Η θηριώδης μπαταρία των 5000 mAh με ταχεία φόρτιση, εξασφαλίζει πως όσο κι αν χρησιμοποιείται η συσκευή μέσα στη μέρα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσει τον χρήστη ξεκρέμαστο. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής χαρίζει άπλετη ισχύ ενώ τα έως και 4GB RAM κάνουν την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών άνετη και εξαιρετικά ομαλή. Ο επεκτάσιμος μέσω κάρτας microSD εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος των 128 GB, ενισχύει τις επιδόσεις του Galaxy A42 5G χάρη στην ταχύτητά του, ενώ το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας συμπληρώνουν Bluetooth, Wi-Fi, NFC και θύρες USB-C και 3,5 χιλ. για ακουστικά και hands-free.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει φυσικά για την οθόνη του smartphone. Στις 6,6 ίντσες και με Super AMOLED πάνελ, η Infinity-U οθόνη του Galaxy A42 5G εκτείνεται από άκρη σε άκρη του, επιτρέποντας με το απίστευτα λεπτό της πλαίσιο στον χρήστη να εστιάσει εκεί που βρίσκεται η δράση χωρίς κανέναν περισπασμό. Με βαθύ μαύρο, κορυφαία αντίθεση και εκπληκτική φωτεινότητα, προσφέρει εκθαμβωτικές εικόνες για να απολαμβάνετε το περιεχόμενο της αρεσκείας σας με την ίδια ποιότητα που θα το κάνατε στην τηλεόραση του σαλονιού σας.

Η ασύλληπτη κάμερα

Γυρνώντας το Galaxy A42 5G ανάποδα και κοιτώντας την πίσω όψη του, θα διακρίνετε έναν ακόμα λόγο που το καθιστά τόσο ξεχωριστό: το σύστημα καμερών του. Έρχεται εφοδιασμένο με τέσσερις φακούς οι οποίοι προσφέρουν μία εντυπωσιακή γκάμα λειτουργιών. Ο κύριος είναι ανάλυσης 48 MP (0,8 μm, f/1.8) χαρίζοντας πεντακάθαρες λήψεις. Ο υπερευρυγώνιος διαθέτει πεδίο προβολής 123ο ενώ η κάμερα βάθους να αναλάβει το live focus και την προσθήκη επαγγελματικού bokeh στις εικόνες. Όσο για τον φακό macro, θα καταγράψει με απόλυτη ακρίβεια ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια, ώστε να μη χάνετε τίποτα. Την ίδια στιγμή στην πρόσοψη της συσκευής υπάρχει κάμερα 20 MP (1 μm, f/2.2) για καθαρές κλήσεις και ολοζώντανες selfies.

 Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το Galaxy A42 5G να προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις μέρα και νύχτα. Οι λήψεις του αποτυπώνουν τα χρώματα με απόλυτη φυσικότητα σε άκρως ρεαλιστικούς χρόνους, χωρίς θόρυβο και με σπουδαία επίπεδα φωτεινότητας. Ο χρήστης επιλέγει την κάμερα που ταιριάζει στην εκάστοτε περίσταση επιτυγχάνοντας πανοραμικές λήψεις, επαγγελματικό θόλωμα παρασκηνίου και κοντινές λήψεις που αποτυπώνουν μέχρι και την υφή των επιφανειών. Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση και τα 30 fps, τα οποία μπορούν να μεγεθυνθούν και να περικοπούν χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητά τους.

Η απόλυτη εμπειρία χρήσης

Η Samsung έχει πλαισιώσει το Galaxy A42 5G με μια σειρά από πλατφόρμες και λύσεις που θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές του, μεταμορφώνοντας προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας. Το One UI προσθέτει έξτρα συντομεύσεις και λειτουργίες στο έτσι κι αλλιώς άκρως φιλικό προς τον χρήστη Android 10. Το Samsung Health σε συνεργασία με κάποιο από τα Galaxy wearables της Samsung θα σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, παρακολουθώντας τη δραστηριότητά σας 24/7.

 Το Samsung Knox εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων σας, ενώ το Game Booster είναι ό,τι πρέπει για να παίξετε αναπόσπαστα τα αγαπημένα σας video games. Σε όλα τα παραπάνω μάλιστα έρχονται να προστεθούν και οι δύο μήνες δωρεάν συνδρομής YouTube Premium που συνοδεύουν τη συσκευή. Streamάρετε εκατομμύρια βίντεο χωρίς διαφημίσεις, κατεβάστε περιεχόμενο στο Galaxy A42 5G σας και -το καλύτερο- αφήστε το YouTube να παίζει στο παρασκήνιο ενώ εσείς χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές “ντύνοντας” μουσικά κάθε στιγμή της ημέρας σας.

Το μέλλον είναι εδώ, τώρα

Στις λυκαυγές του 5G, η συνδεσιμότητα είναι βασικό αλλά όχι και το μόνο κριτήριο σε ό,τι αφορά την επιλογή του κατάλληλου smartphone. Στοιχεία όπως η ποιότητα κατασκευής, η επεξεργαστική ισχύς, οι επιδόσεις σε φωτογραφία και βίντεο, η εμπειρία θέασης της οθόνης, η αυτονομία και βέβαια η εγγύηση ποιότητας του ονόματος του κατασκευαστή, παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του καταναλωτή και το Galaxy A42 5G παίρνει άριστα σε όλα. Ένα υπερπλήρες smartphone με χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς και πλήθος δυνατοτήτων σε αφοπλιστικά προσιτή τιμή.

Η νέα εποχή μόλις ξεκίνησε. Θα μείνετε πίσω;

Το YouTube Premium είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.
Sponsored by Samsung

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα