O Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3

Σε αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια πολύ προβλέψιμη κίνηση που θα κάνει πολλούς φίλους της Marvel να χάσουν το μυαλό τους, ο Hugh Jackman εντάχθηκε στο cast του Deadpool 3 των Marvel Studios ως Wolverine.

Το Deadline αναφέρει ότι ο Jackman θα επαναλάβει τον

ρόλο του ως Wolverine για το Deadpool 3 του Shawn Levy, η πρώτη φορά που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα μετά το Logan του James Mangold το 2017. Η επανεμφάνιση του Jackman είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι το Deadpool 3 θα είναι η πρώτη ταινία του franchise μετά την εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney το 2017, η οποία έφερε όλη την IP των X-Men (που περιλαμβάνει τόσο τον Wolverine όσο και τον Deadpool) πίσω στα Marvel Studios.

Αν και αρχικά υπήρξε κάποια ανησυχία για το αν το franchise του Deadpool θα διατηρούσε τη σκληρή του πλευρά μετά την ένταξή του στο MCU, ο Kevin Feige δήλωσε ότι η Marvel σκοπεύει να κρατήσει τον μεταλλαγμένο μισθοφόρο σε R-rated μονοπάτια.

Το Logan, η (όχι τόσο) τελευταία ταινία με τον Wolverine, ήταν πιο σκοτεινή και πιο ώριμη από οποιαδήποτε από τις προηγούμενες ταινίες X-Men της Fox με τον Jackman στο χαρακτηριστικό ρόλο και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει στη νέα ταινία, όσο δύσκολο και να φαίνεται. Φυσικά, μερικές σκηνές του Doctor Strange in the Multiverse of Madness και της Ms. Marvel εγείρουν το ερώτημα τι ακριβώς σχεδιάζει να κάνει η Marvel Studios με τους υπόλοιπους χαρακτήρες των X-Men που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στο MCU. Mε την τρέχουσα φάση των ταινιών της Marvel να πλησιάζει στο τέλος της, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι X-Men αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα για τη Disney στο εγγύς μέλλον.

Όπως μας ενημερώνει και το βίντεο του Ryan Reynolds που επισημοποίησε την επιστροφή του Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine, το Deadpool 3 θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα