Τραγωδία στα Τρίκαλα: Γιος πολύτεκνου ιερέα ο 15χρονος που σκοτώθηκε από σφαίρα αεροβόλου

Το αεροβόλο εκπυρσοκρότησε και ο 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, για να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων το βράδυ της Κυριακής.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ κατέληξε ο 15χρονος Αλέξανδρος Καραμίντζιος, γιος πολύτεκνης οικογένειας-με εφτά παιδιά- και ενός εκ των πιο γνωστών κληρικών της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, πατρός Αχιλλίου Καραμίντζιου, εφημερίου του χωριού Ξηρόκαμπος.

Το κακό έγινε το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ τρία

από τα παιδιά της οικογένειας-σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά- ο μεγαλύτερος (17 ετών), ο μικρότερος (3 ετών) και ο 15χρονος Αλέξανδρος έπαιζαν στο σπίτι τους στη Θεόπετρα, με αεροβόλο όπλο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, καθώς οι καταθέσεις θα ληφθούν με την βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων, το αεροβόλο εκπυρσοκρότησε και ο 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, για να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε λίγο μετά τις 8.30 το απόγευμα.

Επρόκειτο να διακομιστεί στη Λάρισα, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του.

Η αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνες για το συμβάν.

Σημειώνεται ότι ο τραγικός πατέρας του άτυχου 15χρονου τιμήθηκε για το ήθος και το έργο του από τους δυο Μητροπολίτες του νομού Τρικάλων, τον επιχώριο Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητο και τον Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομο, με τον οποίο υπήρξε συμφοιτητής.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

The post Τραγωδία στα Τρίκαλα: Γιος πολύτεκνου ιερέα ο 15χρονος που σκοτώθηκε από σφαίρα αεροβόλου appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα