Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτός είναι ο 23χρονος μπασκετμπολίστας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στα Ψαχνά

Πρόκειται για τον Νίκο – Ραφαήλ Σκεμπέ που αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Βασιλικού, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα νεαρό παιδί ηλικίας 23 ετών, σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής (28/6) στο 10ο χλμ της Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού.

Πρόκειται για τον 23χρονο μπασκετμπολίστα Νίκο – Ραφαήλ Σκεμπέ που αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Βασιλικού, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο άτυχος νεαρός είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Έξω Παναγίτσα και τις ακαδημίες της. Στη συνέχεια έπαιξε στην Α’ ΕΣΚΑ

και στη Γ’ Εθνική με τη Δάφνη Δαφνίου, στον Κάδμο και στον ΓΑΣ Βασιλικού, ενώ την επόμενη σεζόν είχε συζητήσεις για να παίξει στον Άρη Θήβας.

Περίπου στις 6:30’ το πρωί διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν αστυνομία και πυροσβεστική για αυτοκίνητο που έχει εκτραπεί της πορείας του, δίπλα ακριβώς στο ποτάμι του Κολοβρέχτη, με ένα εγκλωβισμένο άτομο μέσα στα συντρίμμια.

Πυροσβέστες της Π.Υ. Χαλκίδας που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου που δυστυχώς ήταν νεκρός.

Στο σημείο υπάρχει επικίνδυνη στροφή και φαίνεται ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του βγήκε εκτός δρόμου και το αμάξι “κρεμάστηκε” ακριβώς πάνω από το ποτάμι.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Πηγή: lamiareport.gr

Πηγή: lamiareport.gr

The post Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτός είναι ο 23χρονος μπασκετμπολίστας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στα Ψαχνά appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα