Το τραγικό τέλος της παράνομης «αποκλειστικής» νοσοκόμας του Κρατικού Νικαίας!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 29.06.2019, στο νοσοκομείο Νίκαιας με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα. Έπεσε από τον πρώτο όροφο και έχασε την ζωή της.

Η 62χρονη γυναίκα που φέρεται να εργαζόταν παράνομα ως «αποκλειστική» στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας φοβήθηκε -σύμφωνα με όσα προκύπτουν- τον έλεγχο όταν είδε αστυνομικούς να μπαίνουν στο νοσοκομείο και πήδηξε από παράθυρο του 1ου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε άμεσα στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου είπε στους νοσηλευτές ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της.

Τα τραύματα,

όμως, από την πτώση της ήταν βαριά και λίγο αργότερα η άτυχη γυναίκα κατέληξε.

Στην αιτία θανάτου της 62χρονης αναφέρθηκε ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κ. Γεωργόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός της επέφερε και τον θάνατό της, καθώς αποδείχθηκε μοιραίος αναφέρει το newsit.gr .

Τραγωδία στο νοσοκομείο Νίκαιας

Οι πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ ανέφεραν πως γυναίκα εργαζόταν ως αποκλειστική χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες. Βρισκόταν σε έναν θάλαμο φροντίζοντας έναν ασθενή στην Γ’ Παθολογική.

Κάποια στιγμή, κατάλαβε πως η ασφάλεια του νοσοκομείου έφτανε στο σημείο και τότε επιχείρησε να φύγει. Άγνωστο πώς, σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, κατέληξε να πέσει από τον πρώτο όροφο και τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας κατάγματα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα, αλλοδαπή και περίπου 50 ετών, «έχασε» την μάχη και κατέληξε…

.

ΠΗΓΗ: Το τραγικό τέλος της παράνομης «αποκλειστικής» νοσοκόμας του Κρατικού Νικαίας! Γράφτηκε απο το Newsitamea.

Keywords
Τυχαία Θέματα