ΠΑΟΚ: Κυνηγάει το "μπαμ" με Άμπελ Φερέιρα

Για προπονητή top επιπέδου κινείται ο ΠΑΟΚ, κάτι που μεταφράζεται στην πράξη με το ενδιαφέρον τους για τον 40χρονο Πορτογάλο προπονητή της Μπράγκα, Άμπελ Φερέιρα.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Το κεφάλαιο Ραζβάν Λουτσέσκου ανήκει οριστικά στο παρελθόν και στις τάξεις του ΠΑΟΚ

ήδη κινούνται με γνώμονα την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με το SDNA, παρά την πίεση του χρόνου, οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι αποφασισμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά και να προχωρήσουν σε περιπτώσεις από το πάνω ράφι και από το εξωτερικό!

Αυτό μαρτυρά εξάλλου και η λογική του Δικεφάλου να στοχεύσει στην αγορά της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στον 40χρονο Πορτογάλο προπονητή της Μπράγκα, Άμπελ Φερέιρα. Από την πρώτη στιγμή, έγινε σαφές πως οι ελεύθερες περιπτώσεις που φαντάζουν αδιαμφισβήτητα και πιο εύκολες, δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του Δικεφάλου, ο οποίος έχει θέσει ψηλά τον πήχη για τον άνθρωπο που θα αναλάβει το τιμόνι τους.

Το βιογραφικό του Φερέιρα καλύπτει τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως προέρχεται από μια αγορά που ξέρει να «φτιάχνει» και να αναδεικνύει σύγχρονους προπονητές που γνωρίζουν απόλυτα το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, διαθέτοντας κίνητρο για τίτλους και επιτυχίες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Φερέιρα την σεζόν 2017-18 ήταν υποψήφιος για καλύτερος προπονητής στην πατρίδα του αλλά εν τέλει το βραβείο κατέληξε στα χέρια του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο 40χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της πορτογαλικής ομάδας από τον Απρίλιο του 2017 ενώ νωρίτερα ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπράγκα αλλά και στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ξεκινώντας την πορεία του στους πάγκους, το 2012.

Η υπόθεσή του δεν φαντάζει εύκολη καθώς έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2021 και θεωρητικά ο ΠΑΟΚ κυνηγάει να «σπάσει» μια υπάρχουσα συμφωνία, μπαίνοντας στην λογική εξαγοράς προπονητή στην παρούσα φάση παρά την πληθώρα λύσεων της ελεύθερης αγοράς, ενδεικτικό της φιλοσοφίας που διέπει την οικογένεια Σαββίδη, έχοντας θέσει ψηλά τα στάνταρ για την διάδοχη κατάσταση.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα