Παραφάγατε το βράδυ; Δείτε τι πρέπει να φάτε για πρωινό

Συμβαίνει σε όλους κάποιο βράδυ να παρασυρθούμε στα άδυτα των ντελίβερι, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να αισθανόμαστε φουσκωμένοι, χωρίς ενέργεια και με κακή διάθεση. Τι τρώμε για να επανέλθουμε;

Προτού περάσουμε στο… ψητό, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει «αντίδοτο» που μπορείτε να παίρνετε καθημερινά έπειτα από ένα βράδυ κραιπάλης, ώστε να έχετε δικαιολογία να παρασύρεστε πιο συχνά. Μπορείτε, όμως, τη μία φορά που θα σας συμβεί, να πάρετε τα μέτρα σας την επόμενη ημέρα με τα παρακάτω.

Γιαούρτι με μούρα: Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε προβιοτικά τα οποία βοηθούν στην επαναφορά

της μικροβιακής χλωρίδας του εντέρου και στη μείωση της φλεγμονής που προκαλεί το άστατο, junk φαγητό, η ζάχαρη και το αλκοόλ. Συνδυάστε το με μούρα που είναι άκρως αντιοξειδωτικά (φράουλες, μύρτιλα, βατόμουρα, κράνμπερι) και θα καταπολεμήσουν τις ελεύθερες ρίζες του ένοχου γεύματος.

Πράσινο τσάι: Άλλη μια αντιοξειδωτική προσθήκη στο πρωινό σας μπορεί να βοηθήσει, τόσο στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, όσο και στην σταθεροποίηση των επιπέδων του σακχάρου του αίματος. Εννοείται ότι θα το καταναλώσετε σκέτο, χωρίς γάλα ή ζάχαρη.

Λαχανικά: Οι φυτικές τους ίνες και οι βιταμίνες τους είναι πιθανόν κάτι που χρειάζεστε την επόμενη ημέρα, ώστε να ξεφουσκώσετε και να έχετε καλύτερη πέψη. Βάλτε τα σε smoothie ή σε μια απλή ομελέτα.

Clickatlife.gr

The post Παραφάγατε το βράδυ; Δείτε τι πρέπει να φάτε για πρωινό appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα