Λαχταριστή τυρόπιτα της τεμπέλας θέλει μόνο 3 λεπτά προετοιμασία – Θα σας τρέχουν τα σάλια

Η πιο εύκολη συνταγή που υπάρχει. Μέσα σε 3 λεπτά την ετοιμάζεις, την ψήνεις και απολαμβάνεις το τραγανό αέρινο φύλλο της. 

Υλικά Συνταγής2 φύλλα «τόσο απλά» της Alfa (λαδωμένα και τσαλακωμένα)500 γραμ. φέτα σε τρίμματα100 γραμ. κεφαλοτύρι τριμμένο1 αυγό4 κ.σ γάλαλίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένοΕκτέλεσηΒγάζουμε τη συσκευασία με τα φύλλα για την εύκολη τυρόπιτα από την κατάψυξη και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C στον αέρα.Σε ένα μπoλ, βάζουμε τη φέτα θρυμματισμένη, τα τυριά τριμμένα και λίγο πιπέρι. Προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο με
το γάλα, τρίβουμε πιπέρι κι ανακατεύουμε.Ανασηκώνουμε το 1 φύλλο. Αδειάζουμε όλη τη γέμιση σε μια στρώση. Καλύπτουμε με το δεύτερο τσαλακωμένο φύλλο. Ραντίζουμε με τα δάχτυλα λίγες σταγόνες νερό.Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, για περίπου 45 λεπτά να ροδίσει καλά το φύλλο.

The post Λαχταριστή τυρόπιτα της τεμπέλας θέλει μόνο 3 λεπτά προετοιμασία – Θα σας τρέχουν τα σάλια appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα