Αλλάζουν όλα στα ξενοδοχεία: Διαμονή με αποστάσεις – Γάντια και πλεξιγκλάς στη ρεσεψιόν-ΒΙΝΤΕΟ

Παντού μάσκες αντισηπτικά και αποστάσεις είναι το νέο σκηνικό που μόνο ανέμελες διακοπές δεν θυμίζει.

Διαφορετικά θα είναι πλέον τα πράγματα στα ξενοδοχεία λόγω κορονοϊού, με πλεξιγκλάς, γάντια και μάσκες στην ρεσεψιόν και αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες στις πισίνες. Με δόσεις θα σερβίρεται και το πρωινό.

Υποδοχή στην ρεσεψιόν πίσω από ένα πλεξιγκλάς, είναι ένα στοιχείο από την νέα πραγματικότητα που έχει φέρει ο κορονοϊός στα

ξενοδοχεία. Παντού μάσκες αντισηπτικά και αποστάσεις είναι το νέο σκηνικό που μόνο ανέμελες διακοπές δεν θυμίζει.

Αυτό που περιμένουν τώρα οι ξενοδόχοι είναι να δουν ποια μέτρα θα ισχύσουν τελικά για την καλοκαιρινή σεζόν και φυσικά πόσες αφίξεις θα έχουν. Οι πληροφορίες λένε πως θα επιβληθεί σε όλα τα ξενοδοχεία να έχουν κεντρικό κλιματισμό χωρίς ανακύκλωση αέρα, να αλλάζουν τα φίλτρα στα κλιματιστικά όταν αλλάζει ο πελάτης, να γίνεται σερβίρισμα μόνο σε ανοιχτούς χώρους και το πρωινό να σερβίρεται σπαστά σε τρία γκρουπ και να υπάρχουν συνέχεια απολυμάνσεις.

Από την άλλη γρίφος είναι το πώς θα λειτουργήσουν οι πισίνες, ποιο επίπεδο χλωρίου πρέπει να υπάρχει, πόσο συχνά να γίνονται οι έλεγχοι και πόσοι μπορούν να είναι ταυτόχρονα σε μια πισίνα.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης δήλωσε πάντως πως μόνο ελεγμένοι και αρνητικοί στον κορωνοϊό τουρίστες θα έχουν το δικαίωμα να επισκεφτούν την χώρα μας.

.

The post Αλλάζουν όλα στα ξενοδοχεία: Διαμονή με αποστάσεις – Γάντια και πλεξιγκλάς στη ρεσεψιόν-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα