«Τώρα»: Μια χοροθεατρική παράσταση στα χνάρια του Gabriel García Márquez

Στις 5, 6, 12 και 13 Μαΐου στις 19:00 στο θέατρο Olvio η ομάδα σύγχρονου χορού a.dd dance company παρουσιάζει την παράσταση σύγχρονου χορού «ΤΩΡΑ».

Με έναυσμα τα λόγια της αποχαιρετιστήριας επιστολής του κορυφαίου συγγραφέα του 20ου αιώνα Gabriel García Márquez, η ομάδα δημιουργεί μία παράσταση που μας υπενθυμίζει την αξία κάθε στιγμής της ζωής

μας.

«Η σημασία μίας και μόνο στιγμής. Ο χρόνος που χάνεται χωρίς επιστροφή. Η αξία να κρατάς τους ανθρώπους που αγαπάς κοντά σου. Τι αντίκτυπο έχει στο αύριο μία επιλογή μας στο τώρα; Μία στιγμή, τόσο διαρκεί η συνάντηση με το μέλλον σου, με το πάντα».

Συνδυάζοντας αρμονικά τον σύγχρονο χορό με τον λόγο η παράσταση επικεντρώνεται στους τρεις βασικούς πυλώνες της ζωής κάθε ανθρώπου - οικογένεια, φιλία, έρωτας – και στη σχέση τους με τον χρόνο.

Μέσα σε μία ώρα ο θεατής καλείται να έρθει αντιμέτωπος με σκέψεις που δεν εξέφρασε ποτέ, με συναισθήματα που έμειναν κρυφά, με στιγμές που έχασε και πράξεις που δεν τόλμησε.

Χορεύουν: Δήμητρα Βασιλοπούλου, Αίμων Γαροφάλλου, Δήμητρα Παπαδάτου.

Κείμενο: Δήμητρα ΒασιλοπούλουΣκηνοθεσία – χορογραφία: Δήμητρα Βασιλοπούλου, Δήμητρα ΠαπαδάτουΣκηνικά: Διονύσης ΠαπαδάτοςΚοστούμια: Αθανασία ΠούλουΜουσική επιμέλεια: Παναγιώτης ΑντωνάκηςArtwork (σχεδιασμός αφίσας): FerroFluid-Studio.comΦωτογραφίες: Δημήτρης Βαρβουζάνης

Πρεμιέρα: 5 Μαΐου

Θέατρο OlvioΙερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, ΒοτανικόςΤηλέφωνο κρατήσεων: 2103414118

Keywords
Τυχαία Θέματα