Τα ζώδια του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με την Αφροδίτη σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε αρκετά καταστάσεις που βιώνετε με πιο πρακτικό τρόπο, όμως αποφύγετε να αφήσετε αυτό να επηρεάσει τις σχέσεις σας, όσο κι αν σας απασχολούν θέματα της καθημερινότητας όπως και οικονομικά σας ζητήματα προσπαθήστε να είστε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε.

Κριός

Φροντίστε περισσότερο θέματα που αφορούν σήμερα τα επαγγελματικά σας, η καλή ψυχολογία και διάθεση θα βοηθήσει ώστε να λύσετε θέματα που σας απασχολούν, αποφύγετε όμως αποφάσεις. Το δυνατό

σας ένστικτο μπορεί να σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα, αρκεί να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα, ειδικά αν αφορά και τα οικονομικά σας. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε τις σχέσεις σας περισσότερο, αν σας ξυπνήσουν κάποιες μνήμες του παρελθόντος αξιολογήστε τις σωστά.

Ταύρος

Διατηρήστε κάποιες επιφυλάξεις σε όσα μπορεί να ακούτε από τρίτους, ιδιαίτερα αν αφορά τα συναισθηματικά σας και προσπαθήστε να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα το σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά σας το ενεργό σας μυαλό σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσετε ζητήματα που σας απασχολούν αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να είστε πιο παραγωγικοί.

Δίδυμοι

Εξετάστε σήμερα καλύτερα θέματα που αφορούν συνεργασίες αλλά και νέα βήματα που θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, σίγουρα με αίσθημα αισιοδοξίας σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε και να δείτε τα πράγματα με μία νέα οπτική. Στα συναισθηματικά σας η διάθεσή σας μπορεί να βοηθήσει αλλά και διαλλακτικότητα σας ώστε να βελτιωθούν σχέσεις, όμως να είστε προσεκτικοί σήμερα σε έξοδα και σε οικονομικά σας θέματα.

Καρκίνος

Σήμερα προσέξτε την επικοινωνία σας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και συνεργασίες, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας ώστε να προχωρήσετε σχέδια τα οποία έχετε. Στον συναισθηματικό σας τομέα μπορεί να έχουν ξυπνήσει κάποιες επιθυμίες και να θέλετε περισσότερα πράγματα, όμως διεκδικήσετε τα σωστά και εστιάστε στην καλή επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Δείτε εμπόδια που υπάρχουν αυτό το διάστημα ή προκλήσεις σαν ευκαιρία για εξέλιξη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να μιλήσετε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα, για να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα αλλά και να ενισχύσετε περισσότερο τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε αποφάσεις και γενικότερα εξετάστε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, φανείτε αρκετά προσεκτικοί σήμερα σε όσα θέλετε να προχωρήσετε.

Παρθένος

Δείξτε σήμερα περισσότερη σταθερότητα σε όσα θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, πριν πάρετε αποφάσεις ή προχωρήσετε σε νέα πράγματα είναι απαραίτητο να σκεφτείτε ξανά όσα θέλετε να κάνετε αλλά και να φροντίζετε σήμερα οι συνεργασίες σας να είναι αρμονικές. Στα συναισθηματικά σας σήμερα το σημαντικό είναι να αντιμετωπίσετε όσα συμβαίνουν με θετική διάθεση, δείξτε στους άλλους ότι είναι σημαντικοί για σας. Υποσχέσεις που σήμερα θα δώσετε θα πρέπει να τις τηρήσετε, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί σε όσα συζητάτε.

Ζυγός

Σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε μία σταθερή στάση όπως και αν σας ζητηθούν σήμερα συμβουλές σε αυτό τον τομέα. Γενικά αυτό το διάστημα κινηθείτε με περισσότερη πρακτικότητα, βάλτε μπροστά τη λογική και αντιμετωπίστε κάθε κατάσταση με περισσότερη διπλωματικότητα, ιδιαίτερη αν αφορά συνεργασίες. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε ιδιαίτερα σε οικογενειακές σας σχέσεις να διατηρήσετε την ισορροπία ειδικά στην επικοινωνία σας, γενικότερα δείξε περισσότερη προθυμία να συζητήσετε με τους άλλους αλλά και να λύσετε θέματα που υπάρχουν.

Σκορπιός

Παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, όμως εξετάσετε καλύτερα προτάσεις αλλά και νέα σχέδια που θέλετε να κάνετε, όλα μπορούν να κυλήσουν θετικά αρκεί να κάνετε προσεχτικά βήματα, εστιάστε στο να ολοκληρώσετε εκκρεμή ζητήματα ώστε να ολοκληρώσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε. Τα συναισθήματά σας σήμερα μπορεί να ξεκαθαρίσουν ευκολότερα και έτσι να μπορέσετε να βελτιώσετε θέματα μέσα σε σχέσεις, περάστε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα και συζητήστε περισσότερο.

Τοξότης

Σήμερα ο συμβιβασμός αλλά και η διαλλακτικότητα μέσα στις σχέσεις σας βοηθήσουν ώστε να αποφύγετε εντάσεις αλλά και γενικότερα να κυλήσει καλύτερα η μέρα σας, προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο την ψυχολογία των άλλων γύρω σας. Στα επαγγελματικά σας αρκετά πράγματα απαιτούν την προσοχή σας σήμερα, προσπαθήστε να ελέγξετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και αποφύγετε αποφάσεις ή να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν.

Αιγόκερως

Φροντίστε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, ακόμα και αν αισθάνεστε κάποια συναισθηματική αστάθεια μπορείτε να τη βελτιώσετε μέσα από συζητήσεις με άτομα που σας καταλαβαίνουν. Στα επαγγελματικά σας, οι ικανότητες σας βοηθούν ώστε να προγραμματίσετε σήμερα σωστά όσα θέλετε να κάνετε και να βελτιώσετε θέματα μέσα συνεργασίες.

Υδροχόος

Είναι η κατάλληλη μέρα ώστε να μιλήσετε σε άτομα που αγαπάτε αλλά και να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα που μπορεί να σας απασχολούν καιρό, ιδιαίτερα αν είστε σε σχέση φροντίστε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ενισχύσετε τη σχέση σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σας μπορεί να είστε σήμερα πιο αποδοτικοί και να ενισχύσετε συνεργασίες και να κάνετε καλές νέες επαφές που μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδιά σας, γενικά αντιμετωπίστε τα πάντα με θετική διάθεση στις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Ιχθύες

Είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να σκεφτείτε περισσότερο τις επιθυμίες σας αλλά και όσα πραγματικά θέλετε να πετύχετε από δω και πέρα. Η θετική σας στάση σήμερα μπορεί να βελτιώσει θέματα μέσα σε σχέσεις και να βοηθήσει τους άλλους να κατανοήσουν πώς αισθάνεστε. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια ώστε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, ζητήστε όμως συμβουλές και τη βοήθεια ατόμων που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα