Αγωνία για την απόφαση στον ΠΑΟΚ

Με αγωνία αναμένουν σήμερα στον ΠΑΟΚ την απόφαση στην έφεση για την ποινή μηδενισμού, της αφαίρεσης βαθμών και των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα την προηγούμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Εκείνο που προκύπτει από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι πως η διαδικασία της εκδίκασης...
της έφεσης δεν είχε καμία σχέση με το κλίμα που επικρατούσε κατά την ακροαματική
πρωτοβάθμια διαδικασία, η οποία έφερε την «καμπάνα» για την ομάδα.

Οι νομικοί της ΠΑΕ είχαν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για να διατυπώσουν τις θέσεις τους για όσα συνέβησαν στην Τούμπα, εξηγώντας με επιχειρήματα για ποιο λόγο ήταν άδικη η ποινή που επιβλήθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» σε πρώτο επίπεδο.

Στον ΠΑΟΚ επέμειναν πως ο Γκαρθία ήταν αντικανονικά στο γήπεδο, στάθηκαν στην εκπρόθεσμη έκθεση του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, ενώ υπήρχαν αντιφάσεις σε αυτή σε σχέση με το φύλλο αγώνα που έγραψε μετά την ματαίωση της αναμέτρησης, ενώ αμφισβητούν τον τραυματισμό του Καταλανού προπονητή.

Πρόθεση του κ. Σκουτέρη είναι να ληφθεί μία δίκαιη απόφαση, ενώ έδειξε αποφασισμένος να εξετάσει προσεκτικά όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τις δύο πλευρές, και του Ολυμπιακού δηλαδή.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως η απόφαση θα εκδοθεί σήμερα, θα μπορέσει να εκδώσει εισιτήριο και να υποδεχθούν με τον κόσμο τους την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα