Τα ζώδια της Τρίτης 28ης Αυγούστου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Οι δεξιότητές σας, σας βοηθούν να απολαύσετε όσα έχετε σπείρει μέχρι σήμερα. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αντιλαμβάνονται τις προσωπικές σας αξίες και κυρίως την επιχειρηματική σας σκέψη. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και διατηρείστε σε μία ισορροπία, τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας, μπορεί να είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ίσως λάβετε απαντήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας και την εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να είστε μετριοπαθείς και να δείτε σφαιρικά, ότι συμβαίνει γύρω σας. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις

που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεσή σας, να κάνετε εντύπωση στους γύρω σας και να δημιουργήσετε πλάνα που σας χαρακτηρίζουν ενεργητικά και δραστήρια άτομα, είναι αρκετά έντονη σήμερα. Ασχοληθείτε με την οργάνωση θεμάτων που σας απασχολούν και προβάλλετε την ικανότητα της επικοινωνίας και δράσης, που διαθέτετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, επηρεάζεται από αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να σας κρατάει σε απόσταση, από σοβαρές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Μην σας αγχώνει το γεγονός, εστιάστε πρώτα στον εαυτό σας και τροφοδοτήστε τον, με θετική ενέργεια, και έπειτα πάρτε τις απαραίτητες αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σας.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σας σήμερα, προσφέρουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας και να ακολουθήσετε έναν δρόμο γεμάτο θετικές εξελίξεις. Αποστασιοποιηθείτε από τρίτες γνώμες και επεξεργαστείτε τα δεδομένα, με τον δικό σας τρόπο, χωρίς να αφήνετε να σας επηρεάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιτυχία σας, στηρίζεται στην καλή ψυχολογική σας κατάσταση και η επίτευξη των στόχων σας πραγματοποιείται, εξαιτίας της διανοητική σας αντίληψη. Ευνοούνται συμβόλαια και συμφωνίες, εφόσον μπορείτε να επεξεργάζεστε με ευστροφία οποιαδήποτε δυσκολία σας προκύπτει. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας όμως, να επηρεάσει τις καταναλωτικές σας συνήθειες, οι οποίες θα πρέπει να είναι συγκρατημένες σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Η συμπεριφορά σας, απέναντι στα άτομα που συνεργάζεστε, θα πρέπει να είναι ισορροπημένη και συγκροτημένη, απέχοντας από οξυθυμίες και εντάσεις. Η μέρα σας, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, σε θέματα χειρισμού και να δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον. Η πρόθεσή σας, να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, είναι έντονη σήμερα, αποφύγετε όμως πιεστικές συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα, να ακούσετε λόγια τρίτων, που θα σας φέρουν σε λάθος αποτελέσματα. Έχετε το θάρρος της γνώμης σας, καταθέστε ελεύθερα τα πιστεύω σας, τα οποία είναι αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Βρεθείτε με πρόσωπα εμπιστοσύνης και εκμυστηρευτείτε τους τις ανησυχίες σας, ίσως πάρετε απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε εκτενέστερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πνεύμα ελευθερίας σήμερα, δίνει μία διαφορετική εικόνα στην καθημερινότητα. Είστε δημιουργικά άτομα και οι ανησυχίες σας, είναι τα κίνητρα να προχωράτε παρακάτω. Τα κοντινά σας πρόσωπα, έλκονται από τον πρωτότυπο τρόπο σκέψη σας και περνάνε ευχάριστα μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτική σας σκέψη, καθορίζει με μεγάλη ευκολία τις κινήσεις σας. Συνεχίστε να παλεύετε με τον μεθοδευμένο τρόπο που σας αντιπροσωπεύει, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και την επιχειρηματικότητα σας, στα άτομα που συνεργάζεστε. Σήμερα, μπορεί να εμφανιστεί μία ψυχρότητα στις προσωπικές σας σχέσεις, εξαιτίας των πολλών ευθυνών που έχετε επωμιστεί, προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, καλό θα ήταν να εξετάσετε πιο σφαιρικά τα πράγματα, ακόμα και τις συμπεριφορές των ατόμων που υπάρχουν γύρω σας. Κάντε μία ανασκόπηση στο παρελθόν και εστιάστε σε όσα έχουν συμβεί, θα σας βοηθήσει στην τωρινή σας κατάσταση. Μια ειλικρινής συμπεριφορά, θα βοηθήσει στην ανανέωση των σχέσεων, με τα άτομα που ανήκουν στο κοντινό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, από αρνητικά άτομα, που θέλουν να διαβάλλουν την προσωπικότητά σας. Αφήστε την διαίσθησή σας, να γίνει ο οδηγός σας και να σας φτάσει σε σωστά συμπεράσματα. Ξοδέψτε τον υπόλοιπο χρόνο σας, με το να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να του δώσετε την πρέπουσα σημασία. Δημιουργήστε ένα αύριο, βασισμένο στις ικανότητες σας και στις προσωπικές σας αξίες.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα