Τα ζώδια της Τρίτης 24ης Ιουλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, προσέξτε την ψυχολογία σας και βαδίστε σταθερά για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Σκορπιοί, ελέγξτε καλύτερα τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικών σας και σε σημαντικές αποφάσεις που έχετε να πάρετε, το διάστημα αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με υποθέσεις σοβαρού τύπου, ώστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Ασχοληθείτε, με πιο ανάλαφρα θέματα, χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας. Αφήστε, τις κύριες υποθέσεις για άλλη μέρα, αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Η σχέση

σας, έχει πιεστεί εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων και μπορεί να σας έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σας. Συζητήστε, μαζί του και καταθέστε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευστροφία της σκέψης σας, σήμερα, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε κατάλληλα στον επαγγελματικό σας χώρο και να κλείσετε τις συμφωνίες που έχετε προκαθορίσει. Δείξτε, στους συναδέλφους σας, την αποφασιστικότητα και την δημιουργική σας διάθεση, καταθέτοντάς τους με αυτόν τον τρόπο, μία δυναμική προσωπικότητα. Η στροφή που θα πάρουν τα πράγματα, γύρω από τα αγαπημένα σας άτομα, θα είναι ικανή να σας φέρουν πιο κοντά. Εκμεταλλευτείτε, την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διπλωματική σας διάθεση, θα προτάξει την δυναμική παρουσία σας στον χώρο, με αποτέλεσμα να καθορίσετε την πορεία των συνεργασιών, με βάση τα δικά σας δεδομένα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για συμφωνίες και συμβόλαια, δείξτε όμως προσοχή, στις λεπτομέρειες. Η διασκέδαση, θα είναι ένα στοιχείο που θα σας ισορροπήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και η επιθυμία να την επιδιώξετε αρκετά έντονη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιτρέψετε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, να σας απομακρύνει από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Βασιστείτε στην οργάνωση, που έχετε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος ενέργειάς σας και βαδίστε με σταθερά βήματα. Η σχέση με τον σύντροφό σας, έχει ανάγκη μία σταθερότητα συναισθημάτων, μην μεταβάλλετε λοιπόν τα δικά σας και δημιουργείτε εντάσεις μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, οι σκέψεις σας, θα κατανεμηθούν με μία σειρά προτεραιότητας, αλλά παράλληλα θα εμφανίσουν μία υπέρμετρη ευαισθησία και μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα. Προσπαθήστε, να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο και να αποφύγετε επιρροές, από τρίτα άτομα. Η διάθεση, να ονειρευτείτε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, είναι έντονη σήμερα και γίνεται αντιληπτή και στους γύρω σας. Αφεθείτε ελεύθεροι και απολαύστε το, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, επηρεάζεται θετικά, λόγω της ελευθερίας σκέψεων που σας διέπει. Εκμεταλλευτείτε, στοιχεία του χαρακτήρα σας, που ακολουθούν μία ισχυρή δομή, προς την επιτυχία, αποφεύγοντας επιπόλαιες κινήσεις. Η διάθεση να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να σας κάνει αρκετά παρορμητικούς.

ΖΥΓΟΣ

Η βοήθεια σας, είναι απαραίτητη σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε και ίσως τους βγάλετε από το αδιέξοδο. Μην φοβηθείτε να συμμετάσχετε, εξάλλου η δοτικότητα σας, είναι ένα από τα σημαντικά προσόντα του χαρακτήρα σας. Η στάση σας αυτή, δηλώνει έναν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Μην επιμείνετε, σε συναντήσεις που σας φέρνουν κάποιον εκνευρισμό, διότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, καλεί να κάνετε έναν εξονυχιστικό έλεγχο στις κινήσεις που θέλετε να κάνετε στο μέλλον και να κάνετε έναν απολογισμό των επιλογών σας, ώστε να χαράξετε έναν ξεκάθαρο δρόμο προς την επιτυχία. Η σχέση με τον σύντροφό σας, έχει την δυνατότητα να αποκτήσει θετική πορεία, εφόσον τα συναισθήματα σας βρίσκουν ανταπόκριση, από την άλλη μεριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κατακλύζετε τις σκέψεις σας, με περίσσια ευαισθησία, γιατί αυτό μπορεί να σας απομακρύνει από την σταθερότητά σας και από τις ανάγκες που υπάρχουν το διάστημα αυτό. Διατηρείστε, την δυναμική των ιδεών σας και πορευτείτε προς το καλύτερο. Η προσφορά σας, για βοήθεια στο οικογενειακό περιβάλλον, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Η κίνηση αυτή, θα είναι ένα ερέθισμα για να δείτε καλύτερα τις δικές σας ανησυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως υπάρξουν κάποιες ευχάριστες συναντήσεις με άτομα, που στο μέλλον θα σας στηρίξουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Βρεθείτε, σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και με φιλικά άτομα, που θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Το έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν, γύρω από την επαγγελματική σας αποκατάσταση, ίσως σήμερα χαρακτηρίσουν την ακριβή πορεία σας, λαμβάνοντας τις ανάλογες απαντήσεις από τα αρμόδια άτομα. Οι παρεξηγήσεις, που έχουν προηγηθεί με κοντινά σας πρόσωπα, σήμερα μπορούν να λάβουν τέλος, λόγω της συμφιλιωτικής διάθεσης που υπάρχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα όνειρά σας, σήμερα, μπορεί να πάρουν μορφή και να σας οδηγήσουν προς την αρμονία, που έχετε στοχεύσει. Η διάθεσή σας, δημιουργεί συναισθήματα χαράς και φαίνεται έντονα στις κινήσεις σας. Η επιδίωξη, να βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον, θα είναι έντονη σήμερα και θα σας χαρίσει διασκεδαστικές στιγμές, με τους φίλους σας. Ίσως, ζητηθεί από κάποιους η βοήθειά σας και τους είναι απαραίτητη. Ακολουθείστε την διαίσθησή σας και πράξτε ανάλογα.

Keywords
Τυχαία Θέματα