Τα ζώδια της Τρίτης 17ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, σήμερα, μπορεί να υπάρξουν στον χώρο εργασίας σας κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα.

Παρθένοι, στηριχτείτε στην ευφυΐα που έχετε και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η εργατικότητά σας και οι επιχειρηματικές σας ιδέες, σας ξεχωρίζουν από το σύνολο.

Τοξότες, τα προβλήματα και οι ευθύνες έχουν μειώσει την ενέργειά σας και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει πως ακριβώς θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσετε το περιθώριο σε τρίτους να πάρουν

μέρος στις προσωπικές σας αποφάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και βάλτε σε μία τάξη τις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητα στα λόγια και στην συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφο σας, είναι απαραίτητη για να αποφύγετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Οι απότομες συναισθηματικές μεταβολές, μπορούν να σας μεταφέρουν κάποια ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας. Γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε σήμερα ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα και να δώσετε την τελική ευθεία σε καταστάσεις που σας έχουν ενοχλήσει. Ο τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα, μετράει πολύ, η διαλλακτικότητα θα βοηθήσει πολύ σε σημαντικές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεπεράσετε προβλήματα επικοινωνίας που έχουν δημιουργηθεί με κοντινά σας πρόσωπα. Η κατανόηση και η αποδοχή είναι τα κλειδιά, που θα φέρουν μία ισορροπημένη κατάσταση ανάμεσά σας. Το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να σας στηρίξει και να κατανοήσει τις ανησυχίες σας.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας διάθεση, δεν βοηθάει να δραστηριοποιηθείτε σε σχέδια που έχετε θέλετε να ξεκινήσετε. Αφήστε λίγο πίσω σοβαρά ζητήματα και ασχοληθείτε με την φροντίδα του εαυτού σας. Αυτό, θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας και θα συνεχίσετε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα στηριχθεί σε νέες συνεργασίες. Η οικονομική σας πορεία, είναι σε συνάρτηση με τις απαραίτητες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Εξετάστε καλύτερα τα πράγματα και προχωρήστε χωρίς αμφιβολίες.

ΖΥΓΟΣ

Οι συναντήσεις ευνοούνται και μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Ο κοινωνικός σας κύκλος, μπορεί να αποτελέσει σημαντικός μία νέα αρχή και την επαγγελματική σας πρόοδο. Η διπλωματική σας στάση, είναι αυτή που θα σας φέρει στο καλύτερο αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αποφύγετε συζητήσεις που σχετίζονται με σοβαρά ζητήματα και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε άλλες δραστηριότητες. Η σωματική άσκηση μπορεί να σας χαρίσει περισσότερη ευεξία και να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, είναι απαραίτητος για την καλή σας υγεία και την συναισθηματική σας ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, σήμερα, θα δείξετε περισσότερη ευαισθησία και αυτό, μπορεί να σας παρασύρει σε αυταπάτες. Σταθείτε απέναντι στα γεγονότα και παρατηρήστε τα καλύτερα, κατανοώντας πώς θα πρέπει να λειτουργήσετε εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πνεύμα αντισυμβατικότητας σήμερα σας κυριεύει και σας βγάζει από καταστάσεις ρουτίνας. Μπορείτε επομένως, να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε δημιουργικά πράγματα που σας δίνουν χαρά. Θυμηθείτε απλά ότι δεν πρέπει να είστε βιαστικοί, ιδιαίτερα σε σημαντικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρακτικότητα, είναι απαραίτητη για τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Αυτή, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Στην ερωτική σας ζωή, κάποια ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί, εξαιτίας των πιέσεων που νιώθετε από το εξωτερικό περιβάλλον. Προσπαθήστε να την διαχειριστείτε με ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και αντιδράσεις, που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον. Ακολουθήστε με σταθερά βήματα τα σχέδιά σας και μην νιώθετε ανασφάλεια, για το αποτέλεσμα που θα ακολουθήσει. Απλά πιστέψτε στον εαυτό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα