Τα ζώδια της Τρίτης 15ης Οκτωβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, οι λεκτικές αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν στον επαγγελματικό σας τομέα, έφεραν μία απόσταση με κάποιους συνεργάτες σας. Ίσως, δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση να εξομαλύνετε κάποιες καταστάσεις, γι’ αυτό μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις. Λέοντες, η διάθεσή σας, θα σας βοηθήσει να δείξετε τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας και μπορεί να γίνει μία νέα αρχή στην σχέση σας. Ζυγοί, η επικοινωνία με το γύρω περιβάλλον σας θα ενισχυθεί

και όλα θα ακολουθήσουν μία νέα πορεία. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα στηριχθούν πλέον σε ξεκάθαρα συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε μία ένταση, την οποία ίσως σας είναι δύσκολο να την διαχειριστείτε, εξαιτίας της κόπωσης που σας έχουν προκαλέσει οι ευθύνες που έχετε αναλάβει. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα και να ακούσετε συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεστε. Επίσης, αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που δεν θα μπορέσετε να τις εκτελέσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να ακούσετε κάποια νέα που σχετίζονται με παρασκήνια και αυτό, να σας δημιουργήσει αρνητικές σκέψεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε την αντικειμενικότητά σας και να επεξεργαστείτε όλα τα στοιχεία που έχετε. Πριν λοιπόν αποφασίσετε, δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά ανοίγματα που θέλετε να κάνετε, απαιτούν την προσοχή και την συγκέντρωσή σας, χωρίς να οδηγείστε από παρορμητικές σκέψεις. Η διπλωματία, είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορείτε με ευκολία να χρησιμοποιήσετε και να φέρετε θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ίσως προσπαθήσετε περισσότερο για να αναδειχθούν οι ικανότητες σας, μπορείτε να τις προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο. Η πρόθεσή σας εξάλλου είναι αυτή, που θα μπορέσει να στηρίξει αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε. Η αυτοπεποίθηση, μπορεί να σας δώσει την κατάλληλη ώθηση, για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να διαμορφώσετε ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σας, σας οδηγεί να εκφραστείτε σήμερα με διαφορετικό τρόπο. Τα ταξίδια και θέματα εκπαίδευσης, είναι πράγματα που σας απομακρύνουν από καθημερινά θέματα και σας γεμίζουν, θετική ενέργεια. Η διάθεση για αλλαγές, θα φέρει νέα ανοίγματα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά θέματα, θα έρθουν στο προσκήνιο και μπορεί να σας δημιουργήσουν λίγο στρες. Θα πρέπει λοιπόν να τα αντιμετωπίσετε με ηρεμία και να τα βάλετε σε μία τάξη. Επίσης, κληρονομικά θέματα ή εκκρεμότητες, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να βρείτε τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, δεν θα μπορέσετε να κρύψετε τα συναισθήματά σας απέναντι στον σύντροφό σας και η ευχάριστη διάθεση που θα δείξετε, θα αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο. Οι προτάσεις που θα κάνετε, θα έχουν θέμα την διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Ακολουθήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε πράγματα, που πρέπει να ολοκληρώσετε. Θα επικεντρωθείτε στον τρόπο που θα μπορείτε να τις επιλύσετε και θα σας νιώσετε περισσότερο άγχος. Καλό είναι να απομακρυνθείτε από παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα συζητήσετε με άτομα που ίσως συνεργαστείτε στο μέλλον. Θα σκεφτείτε νέα σχέδια και ιδέες και αυτό, θα βοηθήσει να κάνετε νέα πράγματα που επιθυμείτε. Οι αντιδράσεις σας, θα είναι πιο σταθερές και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με σοφία και σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονα συναισθήματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και αυτό να σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ίσως, η απόφαση να στραφείτε προς άτομα που σας κατανοούν ή να μείνετε μόνοι, σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και την χαμένη σας ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω σας, δεν μπορείτε να στηριχτείτε σε νέα πρόσωπα που εμφανίζονται στον εργασιακό σας τομέα. Αυτό, μπορεί να συμβεί εξαιτίας της αντίδραση σας, που θα έχει στόχο την υπεράσπιση των κεκτημένων σας. Αποφύγετε επομένως σημαντικές αποφάσεις, που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, έχετε το περιθώριο να δώσετε στα πράγματα μια άλλη τροπή και να δείτε με πιο θετική οπτική, τις εξελίξεις γύρω σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μπορούν να σας χαρίσουν την πρόοδο που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας και ακολουθήστε ένα νέο δρόμο, που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα