Όλοι οι λόγοι που η Ελευθερία απ’ το GNTM είναι μια θεότητα

10:04 15/10/2019 - Πηγή: iPop

Το golden pass ή αλλιώς η Ελευθερία απ’ το GNTM είναι μια θεότητα κι ακόμα κι αν δεν είχαμε αρκετές αποδείξεις μέχρι πρότινος, το επεισόδιο της Δευτέρας μας το απέδειξε!

Αυτό το κορίτσι απ’ την αρχή είχε δείξει πόσο ήρεμη είναι, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το τι θα πουν οι άλλοι, μπορεί να γίνει πειραχτήρι κάποιες φορές, αλλά τελικά η μόνη λέξη με την οποία μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε είναι αυτή: ΘΕΟΤΗΤΑ!

Aυτό το απέδειξε

αρχικά απ’ το πώς αντέδρασε όταν κατά τη διάρκεια extreme makeover των κοριτσιών, πήγε να καθίσει στον καναπέ ανάμεσα στις υπόλοιπες, αλλά η Κάτια της είπε να πάει να καθίσει αλλού γιατί… δεν χωράει!

Κάποια άλλη στη θέση της μπορεί να άρχιζε να φωνάζει, να κάνει φασαρία ή και να βάλει τα κλάματα μ’ αυτή τη συμπεριφορά, αλλά η Ελευθερία απ’ το GNTM τι έκανε; Απλά πήγε να κάτσει αλλού λέγοντας «δεν χωράω; Κλαίω!».

Κι έτσι είναι οι αντιδράσεις σε ό,τι συμβαίνει στο παιχνίδι! Δεν τη νοιάζει τίποτα! Δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς πώς βλέπει τον χώρο του μόντελινγκ, αλλά έχουμε καταλάβει με σιγουριά ότι έχει τον δικό της χαρακτήρα, ζει σ’ έναν δικό της κόσμο και δεν την επηρεάζουν ό,τι σχόλια και ν’ ακούει απ’ τους γύρω της.

Τη Δευτέρα ήταν και η πρώτη φορά που την είδαμε να μιλάει με έναν άνθρωπο βέβαια που την νοιάζει η γνώμη του, καθώς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύντροφό της.

Απ’ την επικοινωνία τους βέβαια καταλάβαμε πόσο τρολ είναι και οι δύο αφού η συνομιλία τους είχε ως εξής:

-«Θάνο, να σου πω, μας τραβάνε, στο λέω από πριν γιατί πρέπει να το ξέρεις. Καλά είμαι! Ήθελα να σου πω ότι μου λείπεις, ότι θέλω να σε δω, ότι σε σκέφτομαι συνέχεια, παρ’ όλο που δεν μπορώ να στο πω γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο».

-«Να υποδυθείς την καλή, όπως είπαμε, εντάξει;».

«Όχι, αυθόρμητη είμαι!».

Μετά η Ελευθερία μιλώντας στις κάμερες δήλωσε:

Έκανε κάποιες πλάκες κι εγώ ήρθα σε αμηχανία γιατί δεν ήξερα τι να απαντήσω, δεν μπορούσα να γελάσω εκείνη την ώρα. Πιστεύω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θα είμαι πιο κουλ

Η top στιγμή που είχε η Ελευθερία απ’ το GNTM

Κατά την διάρκεια της αποκάλυψης του νέου hairlook της, η Ελευθερία Καρναβά πέταξε ένα διαμάντι, μια ατάκα που έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να λιώσει στα γέλια!

Η coach και το νεαρό μοντέλο συζητούσαν για τα νέα της μαλλιά και σε κάποια φάση η Έλενα Χριστοπούλου την ρώτησε: «Και που αλλού θα σε έβλεπες; Θα σε έβλεπες σε να περπατάς σε ένα show και να ανοίγεις ένα show;», με την Ελευθερία ν’ απαντά:«Παρουσιάστρια;».

Πόσο ν’ αντέξει η Έλενα Χριστοπούλου και να μην γελάσει; Ξέσπασε σε γέλια, έκλαιγε απ’ τα γέλια για την ακρίβεια, ενώ την ίδια στιγμή και η Ελευθερία, που είχε αντιληφθεί τι είπε, είχε λιώσει στα γέλια.

Ε και σε κάποια στιγμή, ζήτησε να κάτσει κιόλας γιατί πώς να γελάς όρθια;

ΥΓ: Λίγο αργότερα, όταν τα κορίτσια του GNTM κοιτούσαν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει με τα νέα τους looks κι ενώ όλες σχολίαζαν τις εκφράσεις τους, η Ελευθερία παραπονέθηκε σε ανυποψίαστο χρόνο για το ότι… γουργουρίζει η κοιλιά της!

Είναι μια θεότητα. Τέλος! Την αγαπάμε!

Κάνε και το τεστ για το GNTM:

Πόσο αληθινή fan του GNTM είσαι;

Το άρθρο Όλοι οι λόγοι που η Ελευθερία απ’ το GNTM είναι μια θεότητα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα