Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 Εκμεταλλευτείτε σωστά νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Θέλετε να αναλύσετε θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα, όμως βασιστείτε περισσότερο σε όσα γνωρίζετε ότι ισχύουν. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με  καταστάσεις του παρελθόντος. Στα αισθηματικά σας, ξεκαθαρίστε πραγματικά τι αισθάνεστε και τι θέλετε.

  

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε συμπεράσματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Η

ειλικρίνεια, είναι το βάθρο για να αποκτήσετε ένα αρμονικό κλίμα με τους συνεργάτες σας. Η ερωτική διάθεση θα είναι έντονη και αυτό, θα εξομαλύνει τις αντιπαραθέσεις που ίσως έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα και απολαύστε ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 7, 10

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα και οι ευθύνες, θα στρέψουν τις σκέψεις σας σε δραστηριότητες  που αναδεικνύουν τα ταλέντα σας. Η καλή συνεργασία και οι προτάσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή σας. Με τον σύντροφό σας, διαφωνίες ή/και αντιπαραθέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί και διαλλακτικοί.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 6, 12

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια και να κάνετε προτάσεις για νέες προοπτικές. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα έχει μία δυναμική εικόνα, καθώς θα μπορέσετε να προτείνετε νέα ξεκινήματα. Μην είστε αφελείς σε συμπεριφορές που αφήνουν περιθώρια εκμετάλλευσης. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Βρεθείτε σε χώρους που αισθάνεστε άνετα και απολαύστε όμορφες στιγμές.

Ευνοούνται: Ταξίδια, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές,  οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία δεν θα σας αφήσει να λειτουργήσετε ρεαλιστικά σε θέματα σχέσεων. Απομακρυνθείτε από οριστικές αποφάσεις, που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Δώστε χρόνο στους άλλους γύρω σας, να σας δείξουν τα συναισθήματά τους και αποδεχτείτε τις καταστάσεις ως έχουν. Στα οικονομικά σας, θα έχετε τον χρόνο να τα βάλετε σε μία τάξη και να αναπροσαρμόσετε σχέδια και ιδέες. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, θέματα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλείς.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων , προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 6, 14

 

ΛΕΩΝ

Η διαίσθηση και η ευαισθησία σας είναι ανεπτυγμένη, βοηθώντας έτσι να κατανοήσετε περισσότερο τα συναισθήματα ατόμων που αγαπάτε. Μπορείτε λοιπόν, να τους συμπαρασταθείτε και να δώσετε λύσεις σε θέματα που τους δυσκολεύουν. Η επικοινωνία σας θα ευνοηθεί σε θέματα σχέσεων, παρότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Περιορίστε απλά τις αρνητικές σκέψεις και μην τις αφήσετε να επηρεάσουν τα συμπεράσματά σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει ένα ήρεμο κλίμα και ίσως λάβετε χρήματα που περιμένετε. Η καριέρα σας θα βελτιωθεί και θα αναπτύξετε νέες επαφές, χωρίς όμως να εκλείψουν μικρές δυσκολίες στον κοινωνικό σας περίγυρο. Η διάθεση να ερωτευτείτε και να φλερτάρετε, είναι μειωμένη και η στροφή προς την ενδοσκόπηση θα βοηθήσει να κρατήσετε την ισορροπία σας. Μια βόλτα στην φύση, θα βοηθήσει να ισορροπήσουν οι σκέψεις σας.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 6, 16

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις για σοβαρά ζητήματα που μπορεί να καθορίσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η ψυχική σας διάθεση, ίσως να μην βοηθήσει να ανταποκριθείτε με ψυχραιμία απέναντι σε κοντινά πρόσωπα. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, δημιουργώντας έτσι παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους άλλους γύρω σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν να αποβληθεί η αρνητική ενέργεια.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, παιδιά, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν παρασκήνια του παρελθόντος, τα οποία θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα. Μην αφήσετε να επηρεάσουν τα συμπεράσματά σας, τρίτα πρόσωπα. Μείνετε προσγειωμένοι και δείτε με ρεαλισμό τα γεγονότα που έχουν εξελιχθεί. Ταξίδια ή μετακινήσεις, ίσως καθυστερήσουν να υλοποιηθούν εξαιτίας κάποιων γεγονότων. Στην συναισθηματική σας ζωή, τα πράγματα θα έχουν μικρές αναβολές και ίσως νιώσετε απόμακροι από τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εύνοια της ημέρας, σας ωθεί να κάνετε νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σας τομέα και να συζητήσετε με νέους συνεργάτες. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε ή ιδέες που θα προτείνετε, θα στηριχτούν στην βελτίωση των οικονομικών σας. Μην αφήσετε παρορμητικές σκέψεις να σας επηρεάσουν και να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Στην ερωτική σας σχέση, η συμφιλίωση είναι το κλειδί για μία ομαλή επικοινωνία. Σε διλλήματα και διχασμούς, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από φιλικά πρόσωπα ή άτομα εμπιστοσύνης.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά, δάνεια, έξοδα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η διάθεση και η δυναμική σας παρουσία θα δώσει μια νέα ροή στα επαγγελματικά σας. Η σοβαρότητα και η αυστηρότητα που θα δείξετε σε σημαντικά θέματα, θα σας καθοδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να έχει την ανάλογη εικόνα, με αυτή που εισπράττετε από τους συνεργάτες σας. Οργανώστε μία έξοδο ή ένα δείπνο με τον σύντροφό σας και ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η στάση αυτή, θα βοηθήσει να δείτε με ένα διαφορετικό πρίσμα την ερωτική σας ζωή.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 7, 10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα, θα είναι έντονη κατά την διάρκεια της ημέρας. Η διαφυγή σας από τα τετριμμένα και τις υποχρεώσεις που ίσως έχετε αναλάβει αυτό το διάστημα, θα βοηθήσει στην βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης. Η διασκέδαση και οι νέοι έρωτες, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κρυφές καταστάσεις θα σας ενθουσιάσουν, μην ξεχνάτε όμως να είστε επιφυλακτικοί.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, δημιουργία, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 8, 10

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαντασία και η έμπνευση είναι έντονα στοιχεία του χαρακτήρα σας, που θα δείξουν την ευαίσθητη πλευρά σας. Η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε και να ασχοληθείτε με πρωτότυπα θέματα, θα αναδείξει τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Περιορίστε την εσωτερική παρόρμηση, που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας. Αφήστε την διαίσθησή σας, να καθοδηγήσει τον τρόπο που θα πρέπει να συμπεριφερθείτε στον σύντροφο σας, ώστε να απελευθερώσει τα συναισθήματα του.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 7, 12

*Ιδρυτής, του μοναδικού στον Ελλαδικό χώρο, «Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα