Τα ζώδια της Τετάρτης 27ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Ταύροι, είναι σημαντικό να μπορέσετε να διακρίνετε τα συναισθήματα, ατόμων που συνεργάζεστε, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η πρόθεση να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας, θα βελτιώσει την σχέση σας. Λέοντες, ο έντονος συναισθηματισμό σας, σας απομακρύνει από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να πάρετε αποφάσεις, που θα ορίσουν την μελλοντική σας εξέλιξη. Αιγόκεροι, σήμερα, ίσως περάσετε από μία μικρή δοκιμασία για την διατήρηση και την εξέλιξη των οικονομικών σας. Μείνετε επικεντρωμένοι σε ζητήματα που μπορούν να

σας δείξουν ξεκάθαρα, τι πρέπει να κάνετε και μην εθελοτυφλείτε σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να εξελιχθούν αρνητικά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα έρθουν παλιά μυστικά στο φως και μπορεί να βρεθείτε σε αντιπαράθεση, με κάποια πρόσωπα. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, ώστε να κάνετε συζητήσεις σε ένα ήρεμο κλίμα και ακούστε τους άλλους, τι έχουν να σας πουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις που έχετε βάλει ως στόχο, θα πρέπει να τις στηρίξετε σε ειλικρινή συναισθήματα και αλήθειες, που θα ανοίξουν έναν δρόμο ευοίωνο και θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσετε να είστε διαλλακτικοί, σε θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολίες στα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ζητήματα της καθημερινότητας και ο όγκος των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει τον τελευταίο καιρό, δεν σας αφήνουν χρόνο να σκεφτείτε, αλλαγές που είναι σημαντικές για εσάς. Μην αγχώνεστε, απλά βαδίστε με πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς θα αποκαταστήσετε την ισορροπία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να χαράξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα τους δώσετε, μία νέα τροπή, συμμετέχοντας με πιο ενεργό τρόπο. Ασχοληθείτε με πρωτότυπες ιδέες, που θα κατατεθούν από το συναδελφικό σας περιβάλλον. Είστε διατεθειμένοι, να αφήσετε τον προσωπικό σας τομέα σε αναμονή και να εστιάσετε αργότερα, στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Μην έρθετε σε αντιπαράθεση, με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς η διάθεσή σας δεν θα είναι η κατάλληλη. Δεν θα μπορέσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όπως πρέπει. Στραφείτε προς το σπίτι και ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που θα αποσυμφορήσουν το άγχος και την ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ έχετε φτιάξει μία υποδομή για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να τα τρέξετε και να τους δώσετε μορφή. Ίσως, θα πρέπει να αφήσετε περισσότερο χρόνο, για την επεξεργασία τους και να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μία εύθυμη διάθεση, θα επηρεάσει θετικά τον σύντροφό σας και θα δείξετε τα συναισθήματά σας, με έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορείτε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Η στάση σας αυτή, θα επαναφέρει την σχέση σας στην αρχική της μορφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και για να κάνετε συζητήσεις, που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να σας ακολουθήσει, χωρίς να μπορέσετε να την ελέγξετε. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα ή με αθλητικές δραστηριότητες, που θα αποβάλλουν το άγχος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να σκαλίσετε μνήμες του παρελθόντος, που θα σας επηρεάσουν συναισθηματικά. Η εσωτερική σας ισορροπία, είναι το πρώτο σας μέλημά και όχι, να διαπιστώσετε πως αντιλαμβάνονται ή βλέπουν οι άλλοι, εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν, καθώς θα συμφιλιωθείτε σε θέματα που είναι κρίσιμα. Ίσως, αυτό είναι μία επιφανειακή αλλαγή, την οποία γνωρίζετε καλά, αλλά παράλληλα σας δίνει τον χρόνο, να επεξεργαστείτε κάποιες καταστάσεις και να αποφασίσετε αναλόγως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αποφασίσετε το πως θα πρέπει να λειτουργήσετε, στον εργασιακό σας τομέα και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Ξεκαθαρίστε την θέση σας και επαναπροσδιορίστε τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί, με το συναδελφικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ευχάριστη διάθεση, βελτιώνει την επικοινωνία στις σχέσεις σας και κυρίως, με άτομα του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλευτείτε τις συζητήσεις που θα κάνετε και τις ευκαιρίες, που εμφανίζονται. Η δυναμική σας εικόνα, θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 27ης Νοεμβρίου 2019,tetartis 27is noemvriou 2019