Τα ζώδια της Τετάρτης 19ης Ιουνίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, οι μεγάλες αποδράσεις είναι αυτές που σας δίνουν ενέργεια και ενεργοποιούν τις σκέψεις σας, για την κατάκτηση των ονείρων σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται και οργανώστε, τα επόμενα σχέδιά σας.

Τοξότες, οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, αφορούν άτομα που συμπαθείτε, η υπομονή και η επιμονή σας είναι τα όπλα για να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας έχουν ενοχλήσει.

Αιγόκεροι, η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αδύναμη αυτό το διάστημα και επηρεάζει

τις σκέψεις σας. Εστιάστε μόνο στην εσωτερική σας δύναμη.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, θα σας οδηγήσει σε φιλικές συναντήσεις και θα προσπαθήσετε να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας, ξεκαθαρίζοντας την θέση σας. Ίσως υπάρξουν διαφωνίες, που θα παρουσιάσουν μικρές ρήξεις μεταξύ σας και αυτό θα οφείλεται, από την λάθος προσέγγιση που θα υπάρξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, θα επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν συμβεί στο προσωπικό σας στοιχείο και θα αισθανθείτε, ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Τα τρίτα άτομα που σας περιστοιχίζουν, έχουν μία διαφορετική γνώμη από την δική σας και φέρνουν αντιδράσεις στον δικό σας τρόπο σκέψης. Μην αφήσετε να εισβάλουν στην ζωή σας, δημιουργώντας σας ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα συμβούν πολλά απρόοπτα και θα νιώσετε ότι η ζωή σας, μπαίνει σε ένα καινούργιο μονοπάτι. Μία νέα ερωτική σχέση, μπορεί να κάνει την εμφάνιση της και θα ενδυναμώσει το πάθος και τον ερωτισμό σας. Θυμηθείτε ότι αυτά που εμφανίζονται ξαφνικά, μπορεί να έχουν και το ίδιο τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπομονή και επιμονή, είναι παράγοντες που θα βοηθήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα και θα νιώσετε ότι οι προσπάθειες σας, παίρνουν την ανάλογη μορφή. Μια δυσκολία στην επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεστε, θα φέρει καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να φλερτάρετε και να ζήσετε μία περιπέτεια στον ερωτικό σας τομέα, σας κάνει πιο θελκτικούς και μαγνητίζετε τα βλέμματα. Μπορείτε να διασκεδάσετε και να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, διοργανώνοντας εξόδους και εκδρομές με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε την συναισθηματική σας αστάθεια, να γίνει φρένο στα επαγγελματικά σας σχέδια και τις νέες συνεργασίες σας. Η προσπάθειά σας, να φανείτε ρεαλιστές απέναντι στις καταστάσεις που εξελίσσονται, θα μπορέσει να αλλάξει την ρότα των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει σήμερα να προσέξετε περισσότερο τα καταναλωτικά σας σχέδια, μην αφήσετε τον συναισθηματικό σας παράγοντα, να σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο. Η πρόθεση να δείξετε την αγάπη σας προς τα άτομα που εκτιμάτε, ίσως κάποιες φορές σας οδηγεί σε υπερβολές και περιττές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία σας με το γυναικείο φύλο, θα είναι ευνοϊκή σήμερα και οι συνεργασίες και τα σχέδιά σας, θα αποκτήσουν μία δυναμική. Οι προτάσεις που θα κάνετε, θα φέρουν την πρόοδο και θα εξακολουθήσουν να σας δίνουν στοιχεία, που θα μπορείτε να επεξεργαστείτε, για ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας, παρ ότι είναι αρνητικές, εσείς βρίσκετε το σθένος και τις αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία. Το γεγονός αυτό, σας δίνει μία στροφή προς νέους ορίζοντες και αντιλαμβάνεστε με άλλη οπτική, τα πράγματα που απαρτίζουν την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανασφάλειες που σας διακατέχουν, έχουν να κάνουν με τις ευθύνες που έχετε αυτό το διάστημα. Νιώθετε ότι η συμπεριφορά των άλλων γύρω σας, είναι σκληρή απέναντι σας και αυτό σας γεμίζει περισσότερες φοβίες, όσο αφορά τον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα, είναι ένα μέσω να έρθετε πιο κοντά με άτομα που έχετε απομακρυνθεί. Η ανάγκη να φέρετε το παρελθόν στο σήμερα, είναι λόγω της νοσταλγίας σε όμορφες στιγμές που έχουν περάσει στην ζωή σας. Πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους και ιδέες, θα σας ευνοήσουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μεγαλύτερα πρόσωπα, μπορούν να σας βοηθήσουν στις αποφάσεις σας, κάνοντάς σας να αισθανθείτε την ασφάλεια που σας λείπει. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται και νιώστε την δύναμη που υπάρχει μέσα σας για να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα