Όλα όσα αποκάλυψε η έγκυος Δούκισσα Νομικού στην Ελεονώρα Μελέτη

09:49 19/6/2019 - Πηγή: iPop
Τη Δούκισσα Νομικού υποδέχτηκε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου.

Η Δούκισσα Νομικού

στη Μελέτη εξήγησε για ποιον λόγο είναι αυτή η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή της. Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας να υποδεχτεί την κορούλα της.

Η Δούκισσα Νομικού, φορώντας ένα κολλητό, υπέροχο φόρεμα, μίλησε για τη μητρότητα, το γιο της και την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης. Δήλωσε, μάλιστα, ερωτευμένη με το γιο της και δε δίστασε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της.

Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου

Συνεχίζοντας, μίλησε για την απόφασή της να κάνει νωρίς σχετικά και το δεύτερό της παιδί, λέγοντας «To θέλαμε πολύ, συνειδητά το επιλέξαμε για να είναι κοντά σε ηλικία και να κάνουν παρέα. Ο θεός μας επέτρεψε να έρθει κοντά σύντομα». Είπε, μάλιστα, ότι της αρέσει το ότι θα είναι τα παιδιά της, όπως εκείνη με τον αδερφό της από άποψη ηλικίας.

Η λαμπερή παρουσιάστρια αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και ότι δεν έχει στα πλάνα της κάτι τηλεοπτικό, αλλά επίσης εξήγησε και τον λόγο που δεν τη βλέπουμε πια στην τηλεόραση.

Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες

Διάβασε ακόμα:

Η φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα Νομικού και «έλιωσε» το Instagram!

Το άρθρο Όλα όσα αποκάλυψε η έγκυος Δούκισσα Νομικού στην Ελεονώρα Μελέτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλα, Δούκισσα Νομικού, Ελεονώρα Μελέτη,ola, doukissa nomikou, eleonora meleti