Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Καρκίνοι, η συμφιλίωση με τα άτομα που θέλετε να συνεργαστείτε, είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ζυγοί, σήμερα, θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα και θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας, ώστε να μπορέσετε να εξετάσετε με λεπτομέρεια ότι εκκρεμεί μέχρι σήμερα. Αιγόκεροι, έχετε την διάθεση να φλερτάρετε. Η διάθεσή σας, μπορεί να συμβάλει σε νέες σχέσεις που έχετε πρόθεση να αναπτύξετε.

ΚΡΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας, είναι σημαντική στην διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε και θα αισθανθείτε, ότι μπορείτε

να επικοινωνήσετε μαζί τους καλύτερα. Οι διαφωνίες που ίσως υπήρξαν μεταξύ σας, θα αποτελέσουν παρελθόν και τα πράγματα, θα πάρουν μία θετική τροπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να νιώσετε σήμερα, από αντιπαραθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και νιώθετε ότι, δεν μπορείτε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας. Συγκεντρωθείτε σε θέματα που αγγίζουν τα συναισθήματά σας και κατ’ επέκταση, την ισορροπία σας, βάζοντας σε μία σειρά τις προτεραιότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων και θα πρέπει να εστιάσετε στην λεπτομέρεια, που θα σας δώσει την ώθηση να ξεκαθαρίσετε θέματα στο μυαλό σας. Μην σταθείτε σε αρνητικές σκέψεις, που μπορεί να επηρεάσουν τις απόψεις και την στάση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θέλετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις, που θα σας ωθήσουν να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας. Αυτό, θα ενισχύσει τα επαγγελματικά σας σχέδια και την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και οργανώσεις, θα βοηθήσει να παρουσιάσετε τα σχέδια σας, με πρωτότυπο τρόπο. Θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα, που θα σας διασκεδάσει και θα συμπληρώσει όμορφες στιγμές, στην ημέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα βελτιωθούν και θα λάβετε την ανάλογη εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Η μετρημένη σας συμπεριφορά, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των παρεξηγήσεων, που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα τα βάλετε σε αναμονή και θα έχετε την δυνατότητα, να τα επεξεργαστείτε καλύτερα. Οι επενδύσεις που θέλετε να κάνετε, θα χρειαστούν πρακτική προσέγγιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να διαγνώσετε με ευκολία τα συναισθήματα των άλλων και να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις. Η αίσθηση ότι έχετε κάνει αρκετές θυσίες στο παρελθόν, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις αντοχές και τις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, είναι στοιχεία που επηρεάζουν την ψυχολογία σας, καθώς εσείς θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια. Νιώθετε ότι δεν έχετε φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλετε. Σταθείτε με υπομονή, απέναντι στις προσδοκίες σας και πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης που μπορεί να σας οδηγήσει, σε αντικειμενικά συμπεράσματα. Συγκεντρωθείτε σε σκέψεις, που είναι αισιόδοξες και σας βοηθούν να στραφείτε με την ανάλογη βαρύτητα, σε ζητήματα που εκκρεμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία τάση μοναχικότητας σας διακατέχει έντονα σήμερα, εξαιτίας της υπερβολικής σας ευαισθησίας. Οι καταστάσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε, απαιτούν τόλμη και σθένος και νιώθετε ότι αδυνατείτε να κινηθείτε ενεργά. Μείνετε στο σπίτι ή βρεθείτε σε χώρους που αισθάνεστε άνετα και μην αφήνετε τρίτους, να επωφεληθούν από την κακή σας ψυχολογία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρατήρησή σας, ότι τίποτα δεν υπάρχει σταθερό γύρω σας, αφυπνίζει την εσωτερική σας δύναμη να αναδυθεί με έναν τολμηρό τρόπο. Μπορείτε λοιπόν να δείτε τις εξελίξεις από μία ματιά που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να διαπιστώσετε τι είναι αυτό που θα σας φέρει την ευτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα