Όσα είπε η Σουζάνα στη Μελέτη και η αγωγή στον Ξιάρχο

10:01 11/12/2019 - Πηγή: iPop

Την γνωρίσαμε μέσα απ’ το GNTM κι έγινε αμέσως μια απ’ τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες. Τώρα, η Σουζάνα στη Μελέτη πήγε για να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη: Ότι έχει κάνει αγωγή στον Τάσο Ξιάρχο.

Η Σουζάνα στη Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή στο ίδρυμα, αλλά και τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ.

Η Σουζάνα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα,

αλλά έχει καταγωγή απ’ το Σουδάν και τη Νιγηρία. Το μοντέλο είπε πως δεν έχει καμία μνήμη απ’ τον πατέρα της, τον οποίο δεν θέλησε να γνωρίσει ποτέ.

Δεν είμαι έτοιμη να ρωτήσω τη μαμά μου για το τι έχει γίνει με τον πατέρα μου και να μου πει ποιος είναι. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, δεν έχω δει ποτέ φωτογραφία του, δεν γνωρίζω καν την όψη του. Είμαι το πρώτο παιδί και δεν έχω μνήμες από τον πατέρα μου. Είχα την περιέργεια αλλά δεν είχα τη δύναμη να ρωτήσω τη μητέρα μου

Η Σουζάνα αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Όταν εγώ ήμουν τρίτη δημοτικού και η αδερφή μου στην πρώτη, η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα γιατί είχα αντίληψη και ήξερα τι γινόταν. Αλλά μετά με τον καιρό δεν είχα πρόβλημα γιατί το έβλεπα σαν κατασκήνωση. Μας πήγαιναν εκδρομές, μας έδιναν δώρα, ήταν πολύ ωραία

«Το μαλλί μου ήταν πολύ ωραίο. Είχα ένα ατύχημα στο κομμωτήριο. Έκανα δυο φορές ντεκαπάζ, μετά πήγα και έκανα περμανάντ, ένα African look που ήθελα. Και τα μαλλιά μου έπεσαν. Κάηκαν. Έπρεπε να τα ξυρίσω όλα. Και τώρα τα αφήνω να μεγαλώσουν. Για αυτό κυκλοφορώ με περούκα. Στην αρχή δε μου άρεσε η αλλαγή στο GNTM. Έκλαιγα. Δε μου άρεσε καθόλου το κοντό. Αλλά τώρα μου αρέσει το ασημί που είχα», είπε η Σουζάνα για το ατύχημα που είχε με τα μαλλιά της.

Η Σουζάνα, τέλος, μίλησε για τους λόγους για τους οποίους η ίδια και ο μάνατζέρ της κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Τάσου Ξιάρχου. Εξήγησε πως μετά το παιχνίδι, ο χορογράφος μίλησε με άσχημα λόγια για εκείνη και έτσι ακολούθησε τη νομική οδό.

Δες ακόμα:

O Τάσος Ξιάρχος στη Μελέτη: Τα τακούνια, τα παιδικά του χρόνια και η σχέση με τον πατέρα του

Το άρθρο Όσα είπε η Σουζάνα στη Μελέτη και η αγωγή στον Ξιάρχο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα