Τα ζώδια της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Δίδυμοι, η αναγνώριση των δυνατοτήτων σας, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Δείξτε όμως την ανάλογη προσοχή, σε άτομα που επιβουλεύονται την τόλμη που έχετε δείξει, μέχρι σήμερα. Λέοντες, μια ιδιαίτερη ευαισθησία θα εκφράσετε σήμερα, απέναντι στα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων και θα τους υποστηρίξετε. Ζυγοί, σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε με τον σύντροφό σας, παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν, οι οποίες σας έφεραν σε μία απόσταση. Μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα, να σας παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Οι

επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα σας περιορίσουν, καθώς θα αντιμετωπίσετε απρόοπτες καταστάσεις, που θα μειώσουν την δυναμική με την οποία κινήστε, μέχρι σήμερα. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις και συμπεριφορές των άλλων, βγάζοντας αντικειμενικά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε σήμερα, ίσως γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας, περιορίζοντας τις ενέργειες και τις δράσεις, που θέλετε να κάνετε. Νιώθετε ότι ο συναισθηματικός σας κόσμος, βρίσκεται σε μία ένταση, αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να τον ισορροπήσετε, καταθέτοντας τις ανησυχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, προβλέπονται κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό, θα σας δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε, τα επαγγελματικά σας. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, πριν πάρετε αποφάσεις, για τις προτάσεις που ίσως δεχθείτε, από το κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος, που επηρέασαν αρνητικά την ερωτική σας ζωή. Η επιλογή να βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν, θα έχει θετικά αποτελέσματα στην επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε τα θέματα που σας απασχολούν, με περισσότερη ευαισθησία. Αυτό όμως, μπορεί να γίνει κίνητρο σε τρίτα άτομα, ώστε να σας επηρεάσουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Φροντίστε να δυναμώσετε και να κρατήσετε μία θέση αυτοκυριαρχίας, χωρίς να επιτρέψετε να λειτουργήσουν αρνητικά, προς το πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, μέσα στις σχέσεις σας, θα προβάλλει τα αληθινά σας συναισθήματα. Οι απότομες συναισθηματικές εναλλαγές όμως, θα σας επηρεάσουν, καθώς δεν θα μπορέσετε να χειριστείτε αντικειμενικά, τα θέματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Η πρόθεσή σας να αναδείξετε τα σχέδιά σας, διευκολύνει την πορεία σας και μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας, προσπερνώντας τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας, για να προχωρήσετε νέα σας σχέδια, ειδικά στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρόθεση να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί, στο παρελθόν. Η ερωτική σας ζωή, απαιτεί αρκετές θυσίες, τις οποίες είστε διατεθειμένοι να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ταξίδια και η περιπέτεια, σας συναρπάζουν και μπορείτε να οργανώσετε τους τρόπους με τους οποίους, θα τα κατακτήσετε. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα έχουν ως θέμα την ανανέωση και θα βρείτε μία χρυσή τομή, για να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ρομαντική διάθεση, θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και θα δώσει στον σύντροφό σας, το έναυσμα να δείξει τα συναισθήματά του. Η φροντίδα και η ασφάλεια που νιώθετε μέσα στην σχέση σας, είναι σημαντική για την εξέλιξη που θα έχετε στο μέλλον. Ζήστε θετικές στιγμές και μην αμφιβάλλετε, για τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να συμβούν παράξενα πράγματα και δεν θα έχετε την δύναμη, να δείτε την μακροχρόνια πορεία τους. Σταθείτε στο σήμερα και απομυθοποιήστε καταστάσεις, στο μυαλό σας. Αυτό, θα βοηθήσει να είστε πιο αντικειμενικοί, για να λειτουργήσετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξετε την συμπεριφορά σας, απέναντι σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Η ψυχρότητα που θα εξελιχθεί μέσα στην σχέση σας, θα επηρεάσει την επικοινωνία σας, γι’αυτό αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις. Δείτε τα πράγματα από μία απόσταση και κρίνετε τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019,tritis 10 dekemvriou 2019