Τα ζώδια της Πέμπτης 8ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η επιθυμία να κάνετε κάτι πρωτοποριακό, σας κάνει πιο εκκεντρικούς. Οι επαφές σας, θέλετε να αλλάξουν μορφή και να νιώσετε ότι μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο ζωής. Τα βήματα σας, θα πρέπει να γίνουν με σύνεση και να μην αγγίζουν την παρορμητικότητα.

Παρθένοι, οι συνεργασίες με γυναικεία πρόσωπα ευνοούνται, κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι σημαντικές. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαφές που μπορείτε να κάνετε.

Ιχθύες, η αρνητική ψυχολογική σας κατάσταση, σας ωθεί ώστε να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας

και μην αφήνετε το άγχος, να καθορίζει το μέλλον σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη να ταξιδέψετε και να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα, με αγαπημένα σας πρόσωπα, εντείνει τις περιπετειώδεις σκέψεις. Έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους έρωτες και να ζήσετε ανέμελες και ευχάριστες στιγμές, μαζί τους. Θυμηθείτε όμως, όταν κάτι ξεκινά ξαφνικά, μπορεί να έχει το ίδιο τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, έχει επηρεαστεί αυτές τις ημέρες, γιατί έχουν συμβεί διάφορα απρόοπτα που ίσως είχαν αρνητικό χαρακτήρα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία, πριν φτάσετε στις απαραίτητες αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να οργανώσετε επαγγελματικές εξόδους και να αρχίσετε νέες συνεργασίες, με καινούργια πρόσωπα. Η αυτοπεποίθησή σας, θα ενισχυθεί και έτσι θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες που έχετε. Αδράξτε τις ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν θετικά το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμα και αν οι καταστάσεις που έχετε περάσει, δεν σας έχουν ευνοήσει και χρειάζεται να κάνετε περισσότερες προσπάθειες για να φτάσετε στον στόχο σας, μην απογοητεύεστε. Άτομα που έχετε εμπιστοσύνη, μπορούν να σας δώσουν τις συμβουλές που έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Τα καταναλωτικά σας σχέδια, θα πρέπει να στηρίζονται σε σταθερά βήματα και να μην προβείτε σε ενέργειες, που θα σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Η μέρα, είναι κατάλληλη για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Αποφύγετε τις αμφιταλαντεύσεις και δείξτε σίγουροι, για τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση της ημέρας, μπορεί να σας κάνει κάπως οξύθυμους, γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε μακριά από σημαντικές συζητήσεις και αναλύσεις, παρελθοντικών θεμάτων. Η άσκηση και ο διαλογισμός, είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε αρνητικές σκέψεις και ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να κατοχυρώσετε, νέες θέσεις εργασίας. Στηριχτείτε στα εχέγγυα που έχετε και κυνηγήστε το όνειρό σας. Η καριέρα και η εργασία για σας, είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην ζωή σας και σήμερα, παίρνει τον πρώτο ρόλο στις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, ίσως να μην βρίσκεται σε ισορροπία. Βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινό στόχο και σκεφτείτε πιο θετικά, δημιουργώντας νέες υποδομές για το μέλλον σας. Τα σπορ και η άσκηση, θα αποφορτίσουν την αρνητική σας ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να φτιάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να προσθέσετε, υγιεινές τροφές στην διατροφή σας. Η καλή διατήρηση της σωματικής σας εικόνας, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα συμβάλλει, σε νέους στόχους στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί σήμερα, να αισθανθείτε ότι ο έλεγχος των συναδέλφων ή των προϊσταμένων σας στον χώρο εργασίας σας είναι υπερβολικός, όμως θα γίνει το κίνητρο για να δείτε με μία άλλη ματιά τις εξελίξεις. Προσέξτε την διάθεσή σας και μην αφήσετε να σας επηρεάσει αυτό και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση της ημέρας, είναι να στραφείτε σε νέα σχέδια και να εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες, με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Μπορείτε να οργανώσετε μακρινά επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής. Κάντε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους, εξάλλου έχετε τις ικανότητες να ανταπεξέλθετε δυναμικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχετε επωμιστεί αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες αυτό το διάστημα και νιώθετε, ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Ισορροπήστε τις σκέψεις σας, θα είναι αυτό που θα σας φέρει σε μία ισορροπία και θα μπορέσετε να στραφείτε, προς τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα