Τα ζώδια της Τετάρτης 7ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 

Κριοί, ο ερωτισμός και το πάθος είναι στοιχεία που θα έλξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας. Γεμίστε τον ελεύθερο χρόνο σας με θετική ενέργεια, το φλερτ και η διασκέδαση θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Δημιουργείστε νέες προοπτικές στην ζωή σας, που θα σας χαρίσουν την ευτυχία. Δίδυμοι, έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες στο παρελθόν και αξίζετε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Το ταλέντο που έχετε στην επικοινωνία,

θα είναι το όπλο για να νιώσετε ότι έχετε την κατάλληλη απήχηση από τους άλλους. Λέοντες, η ηγετική σας ικανότητα είναι έντονη και δημιουργεί μία απόσταση, στο συναδελφικό σας περιβάλλον. Κατευνάστε λίγο τους τόνους και βρείτε μία χρυσή τομή.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα για σας, είναι κατάλληλη για να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και την φήμη σας. Η κατάκτηση των στόχων σας, θα γίνει με περισσότερη ευκολία. Η λάμψη και ο ερωτισμός σας, είναι στοιχεία που δεν κρύβονται και μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ερωτικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα, ίσως σας απορροφήσουν την θετική σας ενέργεια και δεν θα μπορέσετε να στηρίξετε τις πρωτότυπες ιδέες που έχετε. Η τύχη όμως, θα είναι με το μέρος σας και θα βρεθείτε διόδους, για να ξεπεράσετε μικρές δυσκολίες που θα εμφανιστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο στόχος που έχετε θέσει αυτή την περίοδο, είναι σημαντικός για την μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία. Σήμερα, θα μιλήσετε με άτομα που είναι καταρτισμένα και μπορούν να σας δώσουν, τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορείτε να διαμορφώσετε ένα πιο θετικό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα οικονομικού τύπου και συναλλαγές που υπήρξαν ως εκκρεμότητες στο παρελθόν, σήμερα μπορούν να διευθετηθούν, με ωριμότητα και σύνεση. Μείνετε επιφυλακτικοί στις αποφάσεις και στις ενέργειές σας, διότι μπορεί να προκύψουν απρόοπτα γεγονότα.

ΛΕΩΝ

Ο κοινωνικός σας περίγυρος και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, μπορούν να βελτιωθούν, όπως και η επικοινωνία σας μαζί τους. Σήμερα, θα είστε πιο ενεργητικοί απέναντι στις συνεργασίες που ενδιαφέρεστε να κάνετε. Η λάμψη σας, θα είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξει μία ηρεμία και τα πράγματα θα έχουν έναν ήπιο ρυθμό. Ίσως βρείτε τον ανάλογο χρόνο που χρειάζεστε, για να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να στραφείτε στις επιθυμίες και στα «θέλω» σας. Έτσι, θα επιλέξετε έναν διαφορετικό  τρόπο, που θα σας χαρίσει μία νέα αρχή στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αναζητήσεις σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια, είναι στο χέρι σας να τα κατακτήσετε και να βρείτε τον δρόμο, που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Αποφύγετε λανθασμένες συμπεριφορές και οξύθυμες καταστάσεις, που μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, φέρνοντας σας ίσως σε ένα αδιέξοδο. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις είναι σημαντικός, για να αποφευχθούν επιπρόσθετες δυσκολίες. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως εμπόδιο στην επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βελτιωθούν σήμερα και θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει. Νέα ανοίγματα και ταξίδια, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέα σχέδια, για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε όμως, αρνητικές συμπεριφορές, δείχνοντας την σοβαρότητα και την ωριμότητα που διαθέτετε. Η επιθυμία που έχετε να φτάσετε τον στόχο σας, είναι αυτή που θα σας κρατήσει σε ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ώστε να φτιάξετε την επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να τους προτείνετε τρόπους διασκέδασης, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα αισθανθείτε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα που έχετε αφήσει άλυτα εδώ και καιρό, σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να τα διαμορφώσετε καλύτερα. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει ίσως δεν έχουν αποδώσει ακόμα, αλλά η επιμονή και η πολυμήχανη σκέψη σας θα σας αποζημιώσουν.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα