Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε συμβουλές ανθρώπων που μπορεί να έχουν δικό τους όφελος. Το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να μοιραστείτε με τους άλλους όσο γίνεται περισσότερα πράγματα και να αποφύγετε την εσωτερική απομόνωση, που μπορεί να σας δημιουργήσει η Σελήνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που θα πρέπει, σήμερα, να προσέξετε είναι η υγεία σας. Οι απαιτήσεις τελευταία είναι αρκετές και γι’ αυτό, αυτός ο τομέας μπορεί να έχει επηρεαστεί λόγω του άγχους. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον ύπνο σας και ιδιαίτερα τη διατροφή σας και να βάλετε περισσότερη άσκηση

ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν θέλετε να κάνετε κάποιο καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας ή να προχωρήσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί, η σημερινή ημέρα θα σας βοηθήσει. Το σημαντικό είναι να έχετε μία καλή στρατηγική, που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μην απομακρυνθείτε από όσους αγαπάτε. Αντιθέτως προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά, βελτιώνοντας έτσι την επικοινωνία σας και την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Αν έχετε σχεδιάσει κάποιο ταξίδι ή κάποια επαφή με το εξωτερικό, καλό είναι να την αναβάλλετε για κάποια άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, μπορείτε να βρείτε μία διαφορετική οπτική και να επιλύσετε σημαντικά θέματα, ώστε να ομαλοποιήσετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε προσεκτικά και προσπαθήστε να σκεφτείτε διπλά, πριν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι. Η Σελήνη, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε καλύτερα στο στόχο σας και σας δίνει την δυνατότητα, ώστε να κινήσετε ζητήματα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αποφεύγετε τις συμβουλές τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ήρεμα, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά σήμερα. Ολοκληρώστε όσα έχετε να κάνετε, ώστε να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και κάντε δραστηριότητες που αγαπάτε, ώστε να χαλαρώσετε περισσότερο. Αυτό, θα σας βοηθήσει να νιώσετε περισσότερη ισορροπία που έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε με θέματα που σας απασχολούν και προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους με έναν ήρεμο τρόπο, που θα βοηθήσει πολύ. Αποφύγετε εντάσεις και δυσάρεστες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κοντινά σας πρόσωπα, σημαίνουν πολλά για σας και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, για να το δείξετε. Εξάλλου η Σελήνη, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια, για να μπορέσετε να χειριστείτε καλά καταστάσεις.ΙΧΘΥΕΣΣήμερα, αποφύγετε όποια συζήτηση μπορεί να περιέχει εντάσεις, καθώς μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά και διαλλακτικά, στην επαφή σας με τους άλλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα