Το σπαστικό γέλιο των κριτών του MasterChef και η τεράστια διαφορά στη βαθμολογία | Video

11:03 6/3/2020 - Πηγή: iPop

Το σπαστικό γέλιο των κριτών του MasterChef μας παρέσυρε και δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε το γέλιο μας βλέποντάς τους. Η τεράστια διαφορά στη βαθμολογία των δύο ομάδων.

Μετά τη δοκιμασία με το εστιατόριο και την εξυπηρέτηση 25 διακεκριμένων σεφ, τις αστοχίες, τα νεύρα και το μπέρδεμα… είχε φτάσει η ώρα της αλήθειας.

Η κόκκινη ομάδα έχασε… πανηγυρικά, καθώς κατάφερε να πάρει μόλις 4 βαθμούς ενώ η μπλε ομάδα συγκέντρωσε 21 βαθμούς. Τα νεύρα της Ηλιάνας

και η κόντρα της με τη Ντέμη, που όπως υποστήριξε δεν την βοηθούσε αλλά την μπέρδευε τα εξέφρασε μπροστά στους κριτές βγάζοντας τον θυμό της.

Ωστόσο, οι σεφ όπως της είπαν το χειρίστηκε λάθος με το τραπέζι νούμερο πέντε και πως ένα κακό σέρβις δεν μπορεί να σώσει ακόμη κι ένα καλό φαγητό.

Ο Τζον κατάφερε να κερδίσει την ασυλία ενώ μια δοκιμασία έκανε τους κριτές να μην μπορούν να σταματήσουν να γελάνε. Συγκεκριμένα, οι παίκτες πέρασαν μια δοκιμασία γευσιγνωσίας.

Με δεμένα τα μάτια στάθηκαν κάθε φορά ένας -ένας μπροστά από τους κριτές, οι οποίοι τους τάιζαν γλυκό του κουταλιού. Οι παίκτες κλήθηκαν να βρουν ποιο γλυκό του κουταλιού δοκίμαζαν. Κι εκεί ξεκίνησε το… πάρτι και το σπαστικό γέλιο των κριτών του MasterChef μας έφτιαξε τη βραδιά!

Ο Κοντιζάς είπε στον Κουτσόπουλο ότι η συγκεκριμένη διαδικασία του θυμίζει τις 50 αποχρώσεις του γκρι, ενώ στη συνέχεια οι κριτές δεν σταματούσαν να γελούν. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διαρκώς αποχωρούσε αφού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Ειδικά, όταν ήταν η σειρά του Τζον να δοκιμάσει, ο οποίος δεν άνοιγε καν καλά το στόμα του… με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το έργο του Κοντιζά που τον τάιζε.

Το πικ, όμως, ήταν όταν έφτασε η σειρά της Μάρλεν, την οποία τάιζε ο Πάνος Ιωαννίδης. Και όσο σοβαρός κι αν προσπαθούσε να είναι… οι συνάδελφοί του ήταν αδύνατο να σταματήσουν. Όσο κι αν προσπαθούσα να το καταπιέσουν… απλά δεν μπορούσαν!

Και επειδή είναι μεταδοτικό… μας έκαναν να γελάμε από τις οθόνες μας μέχρι δακρύων.

Δες το απολαυστικό video… γιατί οι κριτές απλά έδωσαν ρεσιτάλ!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής:

Διαβάστε επίσης:

Η τρίχα στο γλυκό και το λάθος στο σέρβις εξόργισαν τους καλεσμένους στο MasterChef

Το άρθρο Το σπαστικό γέλιο των κριτών του MasterChef και η τεράστια διαφορά στη βαθμολογία | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα