Τα ζώδια της Κυριακής 7ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, ξεπεράστε τις εμμονές του παρελθόντος και εξετάστε καλύτερα, τα μελλοντικά σας σχέδια. Υδροχόοι, απρόβλεπτα γεγονότα μπορούν να σας αποδιοργανώσουν τις σκέψεις και να σας κρατήσουν μακριά, από σημαντικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η εξέλιξη των πραγμάτων, δεν σας επιτρέπει να βρίσκεστε με πεσμένη ψυχολογία και ο πραγματικός σας εαυτός βγαίνει στην επιφάνεια. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία, για τα επαγγελματικά σας σχέδια, στηρίζεται στην κατανόηση των δυνατοτήτων σας. Επομένως η ημέρα, σας προσφέρει την ενέργεια που εκμεταλλεύοντας

την, μπορείτε να κλείσετε τις συμφωνίες που έχετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιορίστε τις ζηλότυπες συμπεριφορές που μπορεί να εμφανίζονται, εξαιτίας της πτώσης της ψυχολογίας σας. Η εικόνα που δείχνετε στους γύρω σας, είναι ενός ατόμου που μπορεί εύκολα να τον επηρεάσουν. Στραφείτε στον εαυτό σας και κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν, εξετάζοντας τις αδυναμίες σας. Η στάση αυτή, μπορεί να φέρει ρίξεις με τους γύρω σας, προσπαθήστε να την αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια αρνητικά συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν, έρχονται και εμποδίζουν την δράση και τις σκέψεις σας. Μην αφήσετε την πλευρά της αδυναμίας σας, να υπερνικήσει την δυναμική σας. Οι έξοδοι με άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, μπορεί να σας δώσουν μία ευχάριστη διάθεση. Επιδιώξτε το να συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακούγοντας προτάσεις από το γύρω περιβάλλον, ενεργοποιείτε την επιχειρηματική σας σκέψη, αφεθείτε στην δημιουργική σας διάθεση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και να αποβάλλετε το άγχος, που σας διακατέχει. Αποφύγετε εμμονές και πιεστικές συζητήσεις, με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Τα συναισθήματά σας, λειτουργούν με αρμονία και μπορούν να εξωτερικευόσουν μία δυναμική του χαρακτήρα σας. Οι αποφάσεις, που καλείστε να πάρετε μπορούν να σας δώσουν τις ευκαιρίες που αποζητάτε. Οι δυσκολίες που μπορούν να επέλθουν, απαιτούν την συγκέντρωσή σας και την οξύτητα της σκέψης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχετε την διάθεση να συμμετέχετε σε θέματα, που χρειάζεται να δώσετε την προσοχή σας και να πάρετε αποφάσεις, που θα κρίνουν το μέλλον σας. Η ανάγκη να μείνετε σε ασφαλές μέρος, με άτομα που εμπιστεύεστε, είναι αυτό που αποζητάτε. Αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα και δείτε τα με καθαρή ματιά

ΖΥΓΟΣ

Τα στοιχεία που είναι απαραίτητα να συλλέξετε για τις υποθέσεις που εκκρεμούν, σήμερα μπορείτε να τα διευθετήσετε και να στηρίξετε με σταθερότητα, τα βήματά σας. Οι χώροι που σας εμπνέουν, μπορούν να βοηθήσουν στις αποφάσεις σας, σε συνδυασμό με άτομα που έχετε κοινή πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά, επηρεάζουν την συναισθηματική σας κατάσταση, σήμερα, μπορείτε να τα επιμεληθείτε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αποφύγετε τις ανασφάλειες σας, ώστε να είστε πιο ξεκάθαροι στα βήματα που θα ακολουθήσετε. Μπορεί να προκύψει μία αναπάντεχη ένταση στην σχέση σας, δείξτε προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι περιπέτεια και η φιλοδοξία, είναι τα κίνητρα που θα εξελίξουν την ημέρα σας. Η αυτοπεποίθηση, σας δίνει ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και μία άλλη οπτική γωνία, ώστε να κινηθείτε με αισιοδοξία και δράση, για το μέλλον σας. Οι φιλικές επαφές, θα στηρίξουν τις επακόλουθες ενέργειές σας, αποφύγετε την μεταβολή των συναισθημάτων σας, που μπορεί να επιφέρουν έντονη συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα γεγονότα που εξελίσσονται, δείχνουν μία αρνητική εικόνα και σας επηρεάζουν την διάθεση. Αφήστε τα, να εξελιχτούν διατηρώντας την ψυχραιμία σας, από την θέση του παρατηρητή. Μην υποκύψετε σε πλασματικές σκέψεις και στραφείτε σε ψευδή συμπεράσματα. Αποφύγετε, να συμπεριφερθείτε αυτοκαταστροφικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας ανησυχούν πολλά θέματα, αλλά το πνεύμα ελευθερίας σας απαγκιστρώνει από την ρουτίνα. Η μη σταθερότητά σας, δεν επιτρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής και καλύτερα να τις μεταφέρετε, για άλλη μέρα. Σήμερα, μπορείτε να εμβαθύνετε στην ρίζα του προβλήματος και να ξεκαθαρίσετε, ζητήματα που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα συναίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, εμφανίζεται έντονα στην διάρκεια της ημέρας. Απομακρυνθείτε από εντάσεις και διενέξεις, που μπορεί να εξελιχθούν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Η στάση, να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και να αποστασιοποιηθείτε από αρνητικά γεγονότα, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα