Τα ζώδια της Κυριακής 22ας Απριλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Δίδυμοι με ισορροπημένα συναισθήματα σήμερα μπορείτε να διώξετε κάθε εμπόδιο που υπάρχει και να βελτιώσετε την επαφή σας με τους άλλους, Ζυγοί σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερο νέα σας σχέδια, όμως κάντε το με ηρεμία χωρίς να σας δημιουργεί άγχος ή ένταση.

Κριός

Προσπαθήστε να μη βιαστείτε και να κινηθείτε όσο γίνεται πιο προσεκτικά σε οικονομικά θέματα, ειδικά σε εκκρεμότητες

που υπάρχουν που θα πρέπει πλέον να ολοκληρώσετε και να βάλετε σε μία τάξη, αποφύγετε νέα έξοδα. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε αφού η βοήθειά τους μπορεί να είναι πολύ σημαντική και θα σας δοθεί η δυνατότητα ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί σε όσα κάνετε, εστιάσετε σήμερα στην καλή επικοινωνία με τους άλλους αλλά και στη σωστή επιλογή ανθρώπων που μπορούν να σας πλαισιώσουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις, εστιάστε στα συναισθήματα που υπάρχουν με όσους αγαπάτε, αντιμετωπίστε τους ανθρώπους σήμερα με περισσότερη θετικότητα και εστιάστε στην καλή επικοινωνία μεταξύ σας που θα βοηθήσει ουσιαστικά τις σχέσεις σας, προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με άτομα που αγαπάτε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα στην επιφάνεια, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται, τα σχέδιά σας μπορεί να επηρεαστούν από τη Σελήνη, προσπαθήσετε να προσεγγίσετε θέματα που υπάρχουν με όσο πιο αποδοτικό τρόπο γίνεται, ώστε να καταφέρετε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας αλλά και να αντιμετωπίσετε καλύτερα δύσκολες καταστάσεις. Προτιμήστε σήμερα να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα και την οικογένειά σας, είναι ιδανική στιγμή ώστε να μπορέσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάτε ώστε να εκτονώσετε το άγχος που έχετε και να ξεκουραστείτε περισσότερο κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάτε, φροντίστε σήμερα περισσότερο τη διατροφή σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι

Μιλήστε για όσα αισθάνεστε σε άτομα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, ώστε να καταφέρετε σήμερα να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, η ουσιαστική συζήτηση μπορεί να βοηθήσει πολύ να βελτιωθούν αρκετές καταστάσεις, έχει έρθει η ώρα να προσπαθήσετε περισσότερο για την καλή πορεία των σχέσεών σας και να προσπαθήσετε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο ώστε να πλησιάσετε όσους αγαπάτε, παραμερίστε τις διαφορές και εστιάστε σε ουσιαστικά θέματα των σχέσεών σας. Μπορείτε να κινηθείτε πιο ευέλικτα προσπαθήστε να εστιάσετε στους στόχους σας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό ακόμα κι αν χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά ακόμα, αν θέλετε να πάρετε αποφάσεις ή να κινήσετε διαδικασίες που αφορούν νέα σας σχέδια, ο καλός σχεδιασμός πάνω σε όσα θέλετε να πετύχετε είναι το κλειδί για να καταφέρετε να πετύχετε με τον καλύτερο τρόπο σχέδια και στόχους και να φτάσετε στην επιτυχία.

Καρκίνος

Χρησιμοποιήστε σήμερα το ένστικτό σας αλλά και τη δημιουργικότητα που σας δίνει η Σελήνη, προσπαθήστε να εστιάσετε σε σημαντικά ζητήματα, ακόμα και αν αντιμετωπίζετε αρκετά θέματα ή καθυστερήσεις μέρα στο επαγγελματικό σας τομέα, μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα καταστάσεις και να προχωρήσετε θέματα τα οποία σας απασχολούν. Βάλτε τα δυνατά σας και προσπαθήστε όσο περισσότερο γίνεται, πιστέψτε στον εαυτό σας και κλείστε εκκρεμείς υποθέσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε σήμερα να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους άλλους δείχνοντας τα συναισθήματά σας και βελτιώνοντας την επικοινωνία σας μεταξύ σας, μία ευχάριστη διάθεση θα σας βοηθήσει πολύ ώστε να περάσετε σήμερα ευχάριστες στιγμές και να αποφύγετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζώδιό σας και σας κάνει να δείτε με περισσότερη σταθερότητα και σοβαρότητα θέματα που σας απασχολούν και προσωπικά σας ζητήματα. Ανανεώστε τον τρόπο που χειρίζεστε μέχρι τώρα τις σχέσεις σας, επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα και δείτε πιο ουσιαστικά την πορεία ζητημάτων που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας είναι σημαντικό να κινηθείτε πιο αποφασιστικά και να χειριστείτε καλύτερα τις ικανότητες που έχετε, ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας, μία στατική στάση δεν θα βοηθήσει την πορεία των σχεδίων σας, καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να λειτουργήσετε πιο δραστικά σήμερα ώστε να προβάλλεται σωστά τις ιδέες σας σε νέες επαφές ή άτομα γενικότερα που μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα σας.

Παρθένος

Η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα και σας ωθεί να βάλετε σε τάξη ζητήματα που σας απασχολούν και που είναι σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα στα οικονομικά σας μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα και να αποστασιοποιηθείτε από ζητήματα που σας δυσκολεύουν ώστε να βρείτε την κατάλληλη λύση. Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες τελευταία και θέλετε να ανταμειφθούν, μπορείτε να οργανώσετε αλλά και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις με αποτελεσματικό τρόπο. Μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις αντιμετωπίστε ζητήματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα με πιο ουσιαστικό τρόπο, προσέξτε μόνο σήμερα τη διάθεση σας.

Ζυγός

Σήμερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα, μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα και να είστε πιο παραγωγικοί, να ασχοληθείτε με νέα σας σχέδια. Έχετε ανάγκη να ανανεωθείτε σήμερα και να αλλάξετε κάποια πράγματα. Στις προσωπικές σας σχέσεις κινηθείτε πιο ομαλά με θετική διάθεση, ώστε να προσπαθήσετε να αποφύγετε εντάσεις και να ενισχύσετε περισσότερο τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά ιδιαίτερα με άτομα που αγαπάτε, να δώσετε την απαραίτητη ενέργεια στις σχέσεις σας, ώστε να αποφύγετε κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει τη διάθεση σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα σας θυμίζει ότι οι επιλογές της ζωής σας είναι πολύ σημαντικές όπως και οι προσωπικές επιθυμίες και θα πρέπει να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με ένα χαλαρό τρόπο σήμερα και να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας βλάπτουν. Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε σήμερα να αντιμετωπίσετε όποιο θέμα με ηρεμία και ψυχραιμία ώστε να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο, όμως αποφύγετε να τα αφήσετε να σας αγχώσουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις με διαλλακτικό τρόπο ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα τα οποία έχετε παραμελήσει τελευταία και προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, θα είναι πολύ ευνοϊκό σήμερα και θα βοηθήσει πολύ την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο Λέοντα και θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική να απαλλαγείτε από καταστάσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό σας μαγνητισμό σήμερα θα μπορέσετε ευκολότερα να αντεπεξέλθετε σε ζητήματα που σας δυσκολεύουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις καλό είναι να απαλλαγείτε από προβλήματα που δυσκολεύουν την καλή πορεία των σχέσεών σας, θα έχετε καλά αποτελέσματα αν εστιάσετε στην καλή επικοινωνία με άτομα που αγαπάτε και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερο τη συμπεριφορά των άλλων. Βρείτε έναν νέο τρόπο χειρισμού απέναντι σε όσους έχετε απομακρυνθεί και σε σημαντικά θέματα μέσα στις σχέσεις σας, ώστε να τις ενισχύσετε και να τις ανανεώσετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο Λέοντα, τα οικονομικά σας τονίζεται και θέματα που σας αγχώνουν ή είναι σε εκκρεμότητα, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σήμερα, το καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να οργανώσετε αυτόν τον τομέα. Προσπάθησε να βελτιώσετε τα θέματα που σας απασχολούν και θέματα που πρέπει να ολοκληρώσετε στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε σήμερα την επικοινωνία σας και την ψυχολογία σας στην συναναστροφή σας με τους άλλους, ώστε προχωρήσετε καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις, δείξτε υπομονή σήμερα απέναντί στους άλλους.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα να εισέρχεται στο Λέοντα, τονίζει περισσότερο το ενεργό μυαλό σας ώστε να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε πιο σωστά ζητήματα ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σχέσεις, προσπαθήστε σήμερα να πλησιάσετε άτομα που αγαπάτε και να χειριστείτε με διαλεκτικό τρόπο οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στους στόχους σας και στις φιλοδοξίες σας και να βάλετε γερές βάσεις ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία, οργανώστε καλά όσα θέλετε να κάνετε από δω και πέρα, αποφύγετε να παρουσιάσετε ακόμα ιδέες και σχέδια τα οποία δεν έχουν κατασταλάξει μέσα σας.

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα όσα πραγματικά είναι σημαντικά αυτή την περίοδο στη ζωή σας και πως όλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον οικονομικό σας τομέα είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε αυτούς τους δύο τομείς. Η περίοδο αυτή λειτουργεί σαν μία θεραπευτική διαδικασία την οποία θα πρέπει χειριστείτε καλά, ώστε να φέρετε την ισορροπία που θέλετε στη ζωή σας. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι που θέλετε να προχωρήσετε ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε και φροντίστε θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα