Τα ζώδια της Δευτέρας 3ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας εικόνα, δεν θα παρουσιάσει καμία μεταβολή, εφόσον θα την διατηρήσετε με μία σταθερότητα και επιμονή. Ίσως ξεκαθαρίσετε κάποιες οικονομικές συναλλαγές, που εκκρεμούσαν όλο αυτό το διάστημα. Η αίσθηση της ζεστασιάς και της ευθυμίας που σας διακατέχουν, θα σας παροτρύνουν να πλησιάσετε τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Αποφύγετε έκρυθμες συμπεριφορές που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα και να δημιουργήσουν εντάσεις στον χώρο εργασία σας. Μην χάσετε την αυτοσυγκράτηση και την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι

στα κοντινά σας πρόσωπα, γιατί θα σας χαρακτηρίσουν με λάθος εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν σήμερα, είναι παρασκηνιακών καταστάσεων και θα σας κάνουν να χάσετε τον προσανατολισμό σας. Συγκεντρωθείτε λοιπόν και αφουγκραστείτε τα γεγονότα, και τα στοιχεία που θα σας δώσουν ξεκάθαρα συμπεράσματα. Αποφύγετε να κινηθείτε με την σφαίρα της φαντασίας σας και να σκεφτείτε γεγονότα πλασματικά, απλά θα σας αγχώσουν περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μάχη για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, θα σας ωθήσει σε συμπεριφορές πιο εποικοδομητικές και θα σας κάνουν περισσότερο υπεύθυνα άτομα. Ο τρόπος αυτός, θα σας παροτρύνει σε νέα ανοίγματα. Το κλειδί για να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι η ειλικρινής εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε δουλέψει αρκετά στο παρελθόν για να φτάσετε στην θέση την οποία βρίσκεστε σήμερα και αυτό σας προσδίδει μεγαλύτερο κύρος, για να συνεχίσετε με δυναμικό τρόπο. Παρατηρήστε τους γύρω σας και ιδιαίτερα την συμπεριφορά τους, για να μην παρεξηγηθείτε άθελα σας. Η προσωπική σας ζωή, θα οδηγηθεί σε διαφορετικά επίπεδα εξαιτίας των γεγονότων που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας. Συγκεντρωθείτε και διατηρείστε συγκεντρωμένες τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις σας, διατηρούν μία μεθοδολογία που είναι αρκετά οργανωμένη και εποικοδομητική για την εξέλιξή σας. Οι επιθυμίες σας, σας δίνουν μία ευχάριστη διάθεση και μπορούν να υλοποιηθούν. Οι συναντήσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα, είναι σε χώρους που σας προσφέρουν χαλάρωση και μπορείτε να κάνετε συζητήσεις που θα δώσουν θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά θέματα, που θα σας απασχολήσουν σήμερα, θα είναι ζητήματα που υπάρχουν από το παρελθόν και θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη ενέργεια για να τα αντιμετωπίσετε. Ίσως κάνετε μία νέα αρχή, με πρόσωπα του παρελθόντος, βασιστείτε όμως στην διαίσθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εστίαση στα συναισθήματα των γύρων σας, θα σας δώσουν την λύση για να κινηθείτε καλύτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Διαπιστώνοντας λοιπόν, τα αισθήματά τους, διατηρείτε την επιφυλακτικότητα που απαιτείται για να προβείτε σε οποιασδήποτε απόφασή σας. Η πρόθεσή σας να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, θα αναδείξει τα ανάλογα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα, θα σας στρέψουν την προσοχή προς την επιβίωση σας και θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που θα σας κουράσουν ψυχικά. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, εφόσον διαθέτετε το ανάλογο θάρρος. Η συναισθηματική πίεση που νιώθετε, μπορεί να σας ωθήσει σε κινήσεις που θα ανατρέψουν το αποτέλεσμα, δείξτε μεγαλύτερη προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να δείξετε την ανάλογη προσοχή στα γεγονότα που θα συμβούν. Δείξτε αποφασιστικότητα και καθαρότητα σκέψης, για όσα θέλετε να πραγματοποιήσετε. Οι σκέψεις σας, να εξετάσετε τον εαυτό σας και να του δώσετε την ευκαιρία που του αξίζει, σας ανταμείβουν με μία ευχάριστη ημέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία που νοιώθετε σήμερα, είναι ένα εμπόδιο για να προχωρήσετε ελευθέρα στα σχέδια που έχετε προκαθορίσει. Κάντε λοιπόν, μία παύση από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας. Η αυτογνωσία και ο απολογισμός, θα διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να δείτε μία έντονη κινητικότητα στην εργασία σας και να υποθέσετε ότι τα θέματα που σας απασχολούν, μπορεί να υλοποιηθούν άμεσα. Κρατήστε μία επιφυλακτική στάση, αποφεύγοντας την λήψη των αποφάσεων. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα περάσει μία δοκιμασία που στο μέλλον θα σας χαρίσει την εξέλιξη.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα