Τα ζώδια της Κυριακής 2ας Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Ίσως μία φόρτιση συναισθηματική, σας ωθήσει σε ενέργειες που μπορούν να μετατραπούν σε δημιουργία και κατάκτηση στόχων που σας είναι νεοσύστατοι. Διαθέτετε όμως θάρρος και δύναμη και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία παρατηρηθεί. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει να βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα επηβαρύνει την θέση σας στον επαγγελματικό τομέα, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να την διορθώσετε και να επανέρθετε στα φυσιολογικά σας επίπεδα. Μπορεί η στροφή

σας προς το σπίτι να είναι αυτό που αποζητάτε και σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, σας δίνονται οι επιλογές να συλλέξετε στοιχεία που σας είναι απαραίτητα για να αποκτήσετε τον όγκο που είναι σημαντικός για την διεκπεραίωση της εργασία σας. Οι αποφάσεις που είναι να πάρετε, θα μεταφερθούν για άλλη μέρα. Μπορείτε να βρεθείτε σε χώρους εμπιστοσύνης, με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και να χαλαρώσετε μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε την οξύθυμη συμπεριφορά να σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική σας καριέρα. Έχετε πολλές πιθανότητες να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας και να σας φέρουν την εξέλιξη που επιθυμείτε. Η πρόθεσή σας να περάσετε καλά με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα σας είναι ξεκάθαρη και θα οδηγηθείτε σε όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να επανεξετάσετε τα πλάνα σας για να προβείτε στην υλοποίηση των σχεδίων με μεγαλύτερη ευκολία. Δείξτε αποφασιστικότητα και δυναμισμό και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο έλεγχος των συναισθημάτων σας θα βοηθήσει στην επανεξέταση της προσωπικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας χαρακτηρίσουν την επαγγελματική σας πορεία, προσοχή μην παρασυρθείτε από πλάνα φαντασίας και προβείτε σε πλασματικά συμπεράσματα. Διατηρείστε την ψυχολογία σας, και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξουν τρίτα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας διαβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Δεν έχετε την ικανότητα σήμερα, εύκολα να αντιμετωπίσετε σοβαρές καταστάσεις, εξαιτίας της συναισθηματικής σας μεταβολής. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, σας υπερφορτώνουν την ψυχολογία, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα πιο ελεύθερα. Η σχέση σας, σας απασχολεί αρκετά σήμερα, αλλά δεν μπορείτε να εμβαθύνετε σε λεπτομέρειες εξαιτίας της ψυχικής σας διάθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα συναίσθημα μοναξιάς, σας διακατέχει έντονα σήμερα και θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε ευθύνη, η οποία θα απαιτήσει την προσοχή σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας αποσυμφωρήσουν το άγχος και θα σας κρατήσουν ισορροπημένους. Η εσωστρέφεια είναι, αυτή που θα σας δώσει την πραγματική εικόνα του εαυτού σας, εφόσον μπορείτε μέσα από αυτήν να κάνετε τον απολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανταγωνισμός σήμερα είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρας σας και σας δείχνει τις δυνατότητές σας, στηριζόμενος στην αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία σας. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε είναι μέσω ελεγχόμενης σκέψης και για αυτό μπορείτε να κατακτήσετε τα σχέδιά σας. Μία εύθυμη διάθεση, θα σας ακολουθήσει στην προσωπική σας ζωή και θα περάσετε ευχάριστα με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας για να μπορέσουν να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα, θα πρέπει να αποφύγετε προκαταλήψεις και έμμονες ιδέες. Ένα αίσθημα ζηλοτυπίας, μπορεί να εμφανιστεί στην μεταξύ σας σχέση με τον σύντροφό σας και να παρουσιαστούν εντάσεις μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το συναίσθημα της ευαισθησίας ή οι προκαταλήψεις που προσβάλλουν την ψυχολογία σας, εμποδίζουν να κινηθείτε ελεύθερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Βρεθείτε κοντά με άτομα που εμπιστεύεστε και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας. Ο τρόπος που θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, είναι αρκετά σημαντικός για το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σας να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, θα σας ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, εφόσον θα τους καταθέσετε την άποψή σας η οποία θα βοηθήσει στην λύση τους. Σήμερα μπορείτε απλά να μείνετε στο πλάι του συντρόφου σας και να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα πράγματα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα