Ένταση, φωτοβολίδα και 5λεπτη διακοπή στη Νέα Σμύρνη

10:44 3/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Μικρής έντασης επεισόδια έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη λίγα λεπτά μετά το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, όταν οπαδοί των φιλοξενούμενων πέταξαν φωτοβολίδα στην εξέδρα των γηπεδούχων! Μια φωτοβολίδα που έφυγε από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ προς την εξέδρα των Πανιώνιων ήταν η αφορμή που άρχισε η ένταση.

Ξεκίνησαν αντεγκλήσεις, ανταλλαγή αντικειμένων με αποτέλεσμα ο διαιτητής Παπαπέτρου για περίπου 5 λεπτά να διακόψει το ματς ώστε να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και το ματς άρχισε ξανά.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τη ρίψη φωτοβολίδας προς την κερκίδα των φίλων του Πανιωνίου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στο περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Πανιωνίου, ενώ χαρακτήρισε ύποπτη την παραφωνία για την στιγμή που έγινε και για τον στόχο που είχε η συγκεκριμένη ενέργεια.

Πιο αναλυτικά έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.

Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας. Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε».

Ο υπεύθυνος του γραφείο Τύπου του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, Γιώργος Μπιτσικώκος απάντησε στον Κυριάκο Κυριάκου λέγοντας πως οι δύο πλευρές στα περισσότερα συμφωνούν οι δύο πλευρές παρά διαφωνούν.

Στη «συγγνώμη» του ΠΑΟΚ στον κόσμο του Πανιώνιου απάντησε ο Γιώργος Μπιτσικώκος γράφοντας στο λογαριασμό του στο facebook:

«Κρατάμε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση ανθρώπου της αντίπαλης ομάδας (τον οποίο προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα) και τη συγνώμη που προφανώς εκφράζει συνολικά το σύλλογο του. Το θετικό είναι πως υπήρξαν ψύχραιμες αντιδράσεις και από τις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να μην ξεφύγουν τα πράγματα και να πρυτανεύσει η λογική. Έχουμε περισσότερα θέματα για τα οποία συμφωνούμε και λιγότερα στα οποία διαφωνούμε. Ο τρόπος διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων δεν είναι πάντα αρεστός την στιγμή που έχει ανάψει η φωτιά, καθώς η μόνη προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή είναι η άμεση κατάσβεσή της. Το σίγουρο είναι όμως ότι κανένας μας δεν είναι χαρούμενος για ότι έγινε. Στόχος να μην επαναληφθεί. Προχωράμε».

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ένταση, φωτοβολίδα και 5λεπτη διακοπή στη Νέα Σμύρνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα