Τα ζώδια της Δευτέρας 1ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, απομακρυνθείτε από τα στερεότυπα που σας περιορίζουν και αναπτύξετε, νέους ορίζοντες, αποκτώντας νέες εμπειρίες στην ζωή σας. Λέοντες, ετοιμαστείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας, αποφεύγοντας όμως τον υπερβολικό ζήλο.

ΚΡΙΟΣ

Εάν έχετε πρόθεση να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή τον επαγγελματικό σας τομέα, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να τα καταφέρετε. Η καλή επικοινωνία, δίνει ένα ευχάριστο στίγμα και νέες σχέσεις μπορεί να προκύπτουν. Οι εμμονές σε θέματα του παρελθόντος όμως, δεν θα

σας δώσουν τις λύσεις που αναζητάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμπάθεια, που δείχνετε απέναντι σε κάποια πρόσωπα, θα είναι το κίνητρο να τους πλησιάσετε και συζητώντας να δείτε μία άλλη πραγματικότητα. Η αναθεώρηση των παρελθοντικών αξιών, θα είναι η βάση για μια μελλοντική αναγέννηση. Μία αρμονία, θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε στα συναισθήματά σας, προσφέροντας μία ασφάλεια γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αίσθηση της απομόνωσης από την καθημερινότητα, θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, βάζοντας πλέον σε τάξη τις επιθυμίες σας. Οι ανασφάλειες πλέον, μπορούν να γίνουν ένα παρελθόν για σας. Μία βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον, μπορεί να υπάρξει και να σας δοθούν οι απαραίτητες συμβουλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια επικοινωνιακή τάση σήμερα, θα βοηθήσει την εξέλιξη των στόχων σας. Μην εστιάσετε σε πολλές λεπτομέρειες, που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα που έχετε ορίσει στο μυαλό σας. Προσέξτε κάθε σας κίνηση, κάθε τι μπορεί να είναι σημαντικό και να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργασίες και οι συζητήσεις, που θα εκδηλωθούν στην διάρκεια της ημέρας, θα έχουν θετικό αντίκτυπο, κυρίως αν συμβούν με μεγαλύτερα πρόσωπα. Η αίσθηση ότι ελέγχεστε από τους γύρω σας, σας κάνει πιο συγκροτημένους και μειώνει τις παρορμητικές κινήσεις σας. Σταθείτε με σταθερά και δυναμικά βήματα, αποκαλύπτοντας έναν ισχυρό χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποθέσεις που θα θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα, σας απομακρύνουν από τα κατεστημένα. Η ελεύθερη σκέψη και διάθεση, θα σας δείξει ότι ο όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα, αρχίζουν να αποδίδουν. Θερμά συναισθήματα, θα ζεστάνουν τις σχέσεις σας και θα βγείτε από το αδιέξοδο που αισθάνεστε.

ΖΥΓΟΣ

Αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος, έχουν αναταράξει την ψυχολογία σας και σας έχουν εγκλωβίσει πνευματικά. Γνωρίζετε ότι έχετε την ικανότητα, να δείτε και από τις δύο πλευρές το πρόβλημα, βρίσκοντας την κατάλληλη λύση για εσάς, εφόσον υπάρχει η ανάλογη καθαρότητα σκέψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα έχετε το περιθώριο να ζήσετε αντισυμβατικά πράγματα και να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Η πρόθεση να δώσετε ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ζωή σας, θα πραγματοποιηθεί εφόσον αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, από υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέλω σας, αφήνοντας τις ευθύνες για αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπομονή για σας θα είναι ένα προσόν, για να φτάσετε στο αποτέλεσμά που επιθυμείτε. Η στάση αυτή όταν χρειάζεται, σας προκαλεί μία ψυχολογική πίεση, γι’ αυτό βρείτε ταυτόχρονα μία δραστηριότητα, που θα σας προσφέρει την περιπέτεια και θα σας κρατάει σε δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοκυριαρχία, είναι τα όπλα σας, που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η εργατικότητά σας και η εχεμύθεια που διαθέτετε, είναι τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τις συνεργασίες σας και τα επαγγελματικά σας. Ίσως μία νέα πρόκληση αντιμετωπίσετε σήμερα, με άτομα του παρελθόντος που θα ξεπροβάλουν στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, έχει δεχτεί αρκετές πιέσεις από το παρελθόν. Αυτό μπορεί να σας κρατήσει μακριά από ενέργειες και δράσεις, που απαιτούνται ιδιαίτερα στον χώρο εργασία σας. Προσπαθήστε να μείνετε ενεργοί και να διοχετεύσετε το άγχος σας, σε άλλες δραστηριότητες. Προτιμήστε να βρεθείτε με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τάση της διαφυγής από την ρουτίνα, είναι αρκετά έντονη σήμερα και μπορεί να σας ωθήσει σε πράξεις και σκέψεις καταναλωτισμού. Η δίοδος αυτή, θα είναι αρκετά ευχάριστη και θα σας φτιάξει την διάθεση, όμως προσέξτε να μην κάνετε πολλά έξοδα. Οι έξοδοι που θέλετε να κάνετε, είναι χαλαρού χαρακτήρα και δεν χρειάζονται δισταγμοί γι’ αυτό.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα