Τα ζώδια της Κυριακής 30ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σκορπιοί, τα συναισθήματά σας, είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα και προκαλούν τους άλλους, να σας το ανταποδώσουν. Η σχέση με τον σύντροφό σας, έχει το περιθώριο μιας νέας αρχής. Ιχθύες, οι συμπεριφορές των γύρων σας, είναι πολλά υποσχόμενες, διατηρείστε όμως την επιφυλακτικότητά σας, μέχρι την πραγματοποίησή υποσχέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η λάμψη που εκπέμπεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, προέρχεται από την αυτοπεποίθηση και το θάρρος που έχετε, να αντιμετωπίζετε οτιδήποτε

αρνητικό και απρόοπτο. Μία ζεστασιά στην καρδιά θα νιώσετε σήμερα, με πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κοινότυπες ιδέες, δεν σας ικανοποιούν πλέον. Αυτό που σας ενδιαφέρει, είναι να πρωτοτυπήσετε. Οι σκέψεις αυτές, μπορεί να σας αγχώνουν και σας προκαλούν μία οξύθυμη συμπεριφορά. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας και οδηγηθείτε, με σταθερά βήματα στο μέλλον. Αποφύγετε συζητήσεις που εντείνουν γεγονότα και επιφέρουν αρνητικά συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποθέσεις που έχουν παρασκήνιο και υπήρξαν έντονα στο παρελθόν, σήμερα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σας τραβήξουν την προσοχή. Μην ακολουθείτε μόνο επιφανειακά γεγονότα, διότι θα σας δώσουν λάθος συμπεράσματα. Μετριάστε την φαντασία σας, ώστε να βαδίζετε σε πραγματικά συμβάντα, ακόμα και στην προσωπική σας ζωή, γιατί αυτός ο τρόπος κουράζει εσάς και τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας οδηγεί να κάνετε νέες επαφές και να δημιουργήσετε ένα νέο βάθρο για την εξέλιξή σας. Η άνοδος σε οποιοδήποτε τομέα, είναι αρκετά κουραστική και απαιτεί εργασία, και μέθοδο. Εάν είστε έτοιμοι να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακολουθήστε το ένστικτό σας για οδηγό, αυτό δεν σας προδίδει ποτέ.

ΛΕΩΝ

Εξετάστε καλύτερα όσα θέλετε να προχωρήσετε, αυτό θα σας δώσει σιγουριά για τις κινήσεις σας. Μην ξεχνάτε, να εκτιμάτε σωστά και τα λόγια των ατόμων που σας περιβάλλουν και να ζητάτε συμβουλές αν τις χρειάζεστε. Η εκτίμηση είναι σημαντική στις προσωπικές σας σχέσεις, όπως και τα λόγια που εκφράζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση σας, να ζήσετε μία ευχάριστη ημέρα, φαίνεται από την απομάκρυνση της ρουτίνας και τις σκέψεις της καθημερινότητας. Ψάχνετε δίοδο για να αποκτήσετε την ηρεμία που χρειάζεστε. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας σήμερα και η ψυχολογία σας θα φτάσει σε καλύτερο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά και εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα συντρέξουν στο άγχος της ημέρας. Αρχειοθετήστε τις υποχρεώσεις σας, με βάση την σημαντικότητά τους. Ένα ενδιαφέρον στίγμα, μπορεί να υπάρξει στην καθημερινότητά σας, με θέμα παρασκηνίων που υπήρξαν στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, οδηγούν σε ξεκάθαρες σκέψεις ώστε να λειτουργήσετε στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς επιπλέον δυσκολίες. Τα τρυφερά συναισθήματα προς τον σύντροφό σας, ανοίγουν τις πόρτες της ευτυχίας. Η ειλικρινής διάθεση, να εκφράσετε τα πιστεύω σας, σας κάνει πιο αξιόπιστους και αλλάζει τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρεξίματα της καθημερινότητας, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα δώσουν ένα ενοχλητικό στίγμα στην ημέρα σας. Μην ανησυχείτε, εφόσον ο περιπετειώδης χαρακτήρας σας, έχει την ικανότητα να παραβγεί σε οτιδήποτε σας επηρεάζει αρνητικά. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να του δώσετε την ανάλογη προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθαρότητα σκέψης σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Το άγχος, που σας έχει επηρεάσει, προέρχεται από τον διχασμό που έχετε αυτό το διάστημα. Η εργατικότητα και η οργάνωση που ακολουθείτε, έχουν δείξει στο παρελθόν, την ικανότητά σας ως άτομα. Συγκεντρωθείτε μόνο, στον τρόπο χειρισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η στροφή προς τους ήρεμους τόνους και η αποφυγή από εντάσεις, σας κάνουν αρκετά σκεπτικούς σήμερα. Μην προσπαθήσετε να δώσετε τελικές απαντήσεις, για τα θέματα που σας απασχολούν, εφόσον δεν έχετε την κατάλληλη ψυχολογία. Μείνετε στο σπίτι, με άτομα που μπορούν να ακούσουν τις ανησυχίες σας και να σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αποφάσεις, που θέλετε να πάρετε, δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή για να στηρίξετε ένα στιβαρό μέλλον. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε, παρότι σήμερα υπάρχει μία έντονη κινητικότητα. Η ευαισθησία σας, θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα, με πρόσωπα που αγαπάτε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα