Βρέθηκε ο ένας αγνοούμενος, συνεχίζεται η έρευνα για άλλους 3 – Εξασθενούν τα φαινόμενα

10:13 1/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Εντοπίστηκε ο ένας αγνοούμενος από τους τρεις που αναζητούνται στο Μαντούδι της Έυβοιας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, μετά το σαρωτικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα από την Εύβοια αλλά και από τη Μαγνησία. Ακόμη ένα άτομο αγνοείται στη Μαγνησία.

Όσον αφορά στον 27χρονο αγνοούμενο που εντοπίστηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον realfm 97.8 δήλωσε: «Είναι σώος ο 27χρονος αγνοούμενος, η πυροσβεστική τον

προσεγγίζει. Έχει επικοινωνία με την πυροσβεστική . Είναι όρθιος, δείχνει καλά αν και ταλαιπωρημένος».

Ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και 3 δύτες που έχουν φτάσει στην Εύβοια από την Αθήνα προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκεται το ζευγάρι. Στον Αλμυρό της Μαγνησίας αγνοείται ένας 73χρονος κτηνοτρόφος που χάθηκε από το βράδυ του Σαββάτου όταν μαζί με τον βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικες συνθήκες τα ζώα του. Οι έρευνες εντοπισμού του επικεντρώνονται μεταξύ Βρύναινας και Μαυρομάτικου καθώς και πάνω από αυτό.

Η Πυροσβεστική επενέβη σε περισσότερα από 1.300 περιστατικά, προκλήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και σοβαρές ζημιές, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται και κατευθύνονται βόρεια και ανατολικά, με ισχυρές βροχές και ανέμους έως και 9 μποφόρ.

Όπως έγραψε το korinthiatv.gr, υπάρχει ένας νεκρός στην περιοχή Βραχατίου και πρόκειτα ιγια τον πρώην διοικητή ασφαλείας Κορίνθου Γιάννη Παπατριανταφύλλου, συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος υπέστη έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητο εν ώρα οδήγησης κατά τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, παραμένει κλειστός ο δρόμος Χαλκίδας Προκοπίου, καθώς γίνονται εργασίες αποκατάστασης ενώ μεγάλη καθίζηση υπέστη ο δρόμος Προκοπίου Μαντουδίου. Για δεύτερο βράδυ παρέμειναν στον Ξενώνα οι πενήντα επιβάτες που επέβαιναν σε πούλμαν και είχαν προορισμό τις Ροβιές.Συγκεκριμένα στο Μαντούδι, αγνοούνται τρεις άνθρωποι, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, και ένας 27χρονος.

Στο μεταξύ, βροχές εκδηλώνονται κατά το πρώτο μισό της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο καθώς ο «Ξενοφών» στροβιλίζεται ανατολικά των Σποράδων. Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Εύβοια, στο Άγιον Όρος, στις Σποράδες και στη Θράκη. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, όπως αυτά καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Για το υπόλοιπο της ημέρας ο «Ξενοφών» αναμένεται να συνεχίσει τη βορειοανατολική του πορεία, εξασθενώντας σημαντικά. Έτσι, μέχρι αργά το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικότερα νησιωτικά τμήμα του Αιγαίου και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.

The post Βρέθηκε ο ένας αγνοούμενος, συνεχίζεται η έρευνα για άλλους 3 – Εξασθενούν τα φαινόμενα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα