Νυχτερινή επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει την επιχείρηση της κυρίας Μαρέβας Μητσοτάκη, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ενδυμάτων με την εταιρεία Zeus + Dione.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης. Την υπόθεση έχουν αναλάβει

άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Μητσοτάκης: Δεν τους φοβόμαστε

«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου με στόχο τον ίδιο. Σε ανάρτησή του στο Τwitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει:

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Μαξίμου: Καταδικάζουμε

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνεται:«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νυχτερινή, Μαρέβας Μητσοτάκη,nychterini, marevas mitsotaki