Τα ζώδια της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Κριός

Ο επαναπροσδιορισμός του στόχου σας στον επαγγελματικό σας τομέα σε συνάρτηση με την αισιοδοξία σας θα σας δώσει την ώθηση που περιμένετε εδώ και καιρό, ώστε να σας ανεβάσει στα υψηλότερα επίπεδα των ικανοτήτων σας. Το σήμερα είναι η αρχή σας και με σταθερά βήματα μπορείτε να κατακτήσετε τις επιδιώξεις σας. Ο δυναμισμός σας προς τα εργασιακά θέματα σας κάνουν τολμηρούς, όμως φροντίστε περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος

Η διάθεση σας σήμερα μπορεί να εμποδίζει να δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και να λειτουργήσετε

πιο ενεργητικά για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Χρησιμοποιήστε την ευρύτητα του μυαλού σας ώστε να αποφύγετε παγίδες του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις ειδικότερα στον χώρο εργασίας σας και σε συνεργασίες. Στην αισθηματική σας ζωή χρειάζεται να βρίσκεστε σε μία αφύπνιση και να μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας επηρεάζουν αρνητικά.

Δίδυμοι

Η μέρα σας θα σημαδευτεί από κάτι απρόσμενο και εσείς θα βγείτε από τα νερά σας. Μην αφήσετε την επιπολαιότητα και τον αυθορμητισμό να κυριαρχήσουν, διότι τα αποτελέσματα στον χώρο εργασία σας μπορεί να πάρουν πτωτική μορφή. Δείτε τα πράγματα πιο υπεύθυνα και οι εξελίξεις θα κυλίσουν πιο ήπιες. Παρότι σας απασχολούν θέματα στην σχέση σας σήμερα δεν είναι η μέρα να εμβαθύνετε.

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός σας κόσμος επηρεάζει σήμερα τις ενέργειές σας, αποφύγετε να μεταφέρετε την αδυναμία σας αυτή στα επαγγελματικά σας διότι δεν σας επιτρέπει να πάρετε αποφάσεις που κρίνουν τις μελλοντικές σας κινήσεις, Ελέγξτε την διάθεσή σας απέναντί σε όσους αγαπάτε, όλα θα είναι καλύτερα αν εκφράσετε όσα νιώθετε.

Λέων

Σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί μέσα στην διάρκεια της ημέρας, ιδιαίτερα από συνεργάτες και συναδέλφους στον χώρο εργασίας σας. Όλα είναι με το μέρος σας και έχοντας εξετάσει όλες τις πιθανότητες για την εξέλιξή σας, μπορείτε να τα καταφέρετε και να πετύχετε τον σκοπό σας.

Παρθένος

Αποφύγετε σήμερα όσα μπορούν να αναστείλουν την δράση σας, προχωρήστε με την διαίσθησή σας που θα σας οδηγήσει στην λύση των θέματών που μπορεί να αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι αρκετά πεσμένη, αποφύγετε να αφήσετε να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, μιλήστε με το σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν.

Ζυγός

Μπορεί να έχετε κουραστεί όλον αυτόν τον καιρό με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τις εντάσεις που υπάρχουν, επηρεάζοντας πολύ τον ψυχικό σας κόσμο ώστε να μην είστε σε θέση να δώσετε τις απαντήσεις που χρειάζεται σε άλλους τομείς της ζωής σας. Επομένως αποφύγετε σήμερα τη λήψη αποφάσεων , σκεφτείτε καλύτερα πως πρέπει να προχωρήσετε. Επικοινωνήστε πιο ουσιαστικά με άτομα που αγαπάτε και ξεκαθαρίστε καταστάσεις στα συναισθηματικά σας.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας σήμερα προσπαθήστε να τα διαχειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο και αποφύγετε έξοδα. Η βοήθεια που θα προσφέρετε στους συνεργάτες σας στον χώρο εργασία σας μπορεί να εκτιμηθεί και να μετρήσει υπέρ σας στο μέλλον. Παραμερίστε όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν στην αισθηματική σας ζωή και κάντε μια νέα αρχή σήμερα.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σας αυτήν την περίοδο μπορεί να σας έχουν επηρεάσει αρκετά, ένα γεγονός που θα συμβεί θα σας αλλάξει την διάθεση και θα σας δώσει την ώθηση να ενεργήσετε πιο δραστήρια. Η ψυχολογία σας επομένως θα είναι πιο ισορροπημένη ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις σήμερα και στα συναισθηματικά σας.

Αιγόκερως

Η συναισθηματική σας κατάσταση σας ωθεί περισσότερο σήμερα όπου αισθάνεσθε πιο ασφαλείς, όμως λειτουργείστε με περισσότερη δυναμικότητα και όχι ευαισθησία, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν. Στα συναισθηματικά σας ανοιχτείτε σε όσους εμπιστεύεστε και ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να εξετάσετε διεξοδικά τις υποθέσεις που εκκρεμούν και να συλλέξετε στοιχεία τα οποία σας είναι απαραίτητα για την λήψη των αποφάσεων, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Μην προβείτε στην υλοποίησή τους ακόμα, διότι δεν είσαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό. Φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με άτομα που αγαπάτε θα σας κάνει καλό σήμερα, θα σας ανεβάσει και ψυχολογικά.

Ιχθύες

Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, γιατί μπορούν να σας δώσουν την σιγουριά της εξέλιξης που έχετε ανάγκη ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Όσα έχουν εξελιχθείτε στα συναισθηματικά σας σήμερα μπορούν να βρουν λύση μέσα από την καλή επικοινωνία, ξεκαθαρίστε όσα σας προβληματίζουν και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα