Ερμής στον Καρκίνο από 28 Μαΐου έως 5 Αυγούστου 2020~Επανεξετάζουμε το παρελθόν για να δημιουργήσουμε το μέλλον που επιθυμούμε!

Από την Τζώρτζια ΜπουλιάκηΑπό τις 28 Μαΐου έως και τις 5 Αυγούστου 2020, ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Η εξέταση του παρελθόντος και η ανάλυση καταστάσεων που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, αλλά και σχέσεων, είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να ταξινομήσουμε αρκετά πράγματα μέσα μας και να προχωρήσουμε σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής.Σίγουρα ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να εξετάσετε καλύτερα την ζωή σας και όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Θα σας βοηθήσει επίσης, να βάλετε και τις κατάλληλες προτεραιότητες, για να
ισορροπήσετε ψυχολογικά, συναισθηματικά και θα σας δώσει και την απαραίτητη ενέργεια για να κάνετε τα απαραίτητα βήματα, ώστε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα.Ο Ερμής στον Καρκίνο, θα φέρει νέες γνωριμίες και νέα πρόσωπα μέσα σε αυτό το διάστημα που μπορούν να ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε προσεκτικά και να τηρήσετε συμφωνίες, αλλά και όσα υποσχεθείτε, ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα.Μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να επηρεάσει την κρίση σας. Ενώστε την λογική με το συναίσθημα και τα δύο χρειάζονται, όμως το σημαντικό είναι να διαχειριστείτε την ψυχολογία σας που μπορεί να έχει επηρεαστεί το τελευταίο διάστημα και να θεραπεύσετε τα εσωτερικά τραύματα, τα οποία μπορεί να υπάρχουν ίσως αρκετά χρόνια τώρα. Ο Έρμης στον Καρκίνο, θα βοηθήσει στην θεραπεία του εσωτερικού μας παιδιού.Είναι σημαντικό να εστιάσετε στην προσωπική σας εξέλιξη και να πάρετε το καλύτερο μέσα από την επαφή σας με τους άλλους. Θυμηθείτε ότι τα άτομα που μπαίνουν στη ζωή μας, δεν είναι τυχαία, πάντα έχουμε να λάβουμε μαθήματα από αυτούς.Ο Ερμής στον Καρκίνο, αναλύει όλα αυτά και βγάζει ένα θετικό συμπέρασμα για την εξέλιξη μας. Θα βγάλει επίσης και αρκετά συναισθήματα στην επιφάνεια και το καλύτερο είναι να μην τα αγνοήσετε. Μπορείτε να μιλήσετε σε άτομα που εμπιστεύεστε ή ακόμα και να κρατήσετε ένα προσωπικό ημερολόγιο, που θα βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Αναλύστε όλα αυτά που θέλετε να αλλάξετε. Ο Έρμης στον Καρκίνο, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, όμως βοηθάει επίσης και να δημιουργήσουμε μία καλή στρατηγική για να εξελίξουμε τους τομείς που έχουν αδυναμίες.Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε, είναι η παρορμητικότητα. Δεχθείτε την κριτική χωρίς αυτό να επηρεάζει την πορεία σας. Μπορείτε να ισορροπήσετε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, στο σπίτι σας, τα επαγγελματικά σας, αν και θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με οικονομικά ζητήματα.Φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας, αποφύγετε να αφήσετε αρνητικές σκέψεις να σας επηρεάσουν, γιατί αυτό θα δημιουργήσει θέματα με το στομάχι. Προσπαθήστε να θεραπεύσετε συναισθήματα και φροντίστε περισσότερο την διατροφή σας και βάλτε περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά σας.Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε τις συνήθειές σας, ιδιαίτερα συνήθειες ετών που δεν σας προσφέρουν κάτι θετικό. Βάλτε την κατάλληλη στρατηγική για να πετύχετε όσα επιθυμείτε.
Keywords
Τυχαία Θέματα