Ακυρώνεται η συναυλία των London Grammar στο Release

21:45 16/4/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ london-gramar.jpg Photo by Mark Allan /Invision/AP 16.04.2018, 21:41 | Ετικέτες: Release Athens, φεστιβάλ, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Οι London Grammar δεν θα παίξουν τελικά φέτος στο Release Athens Festival, επειδή λόγω προβλήματος υγείας της

Hannah Reid το συγκρότημα δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στη χώρα μας ούτε στο Ισραήλ.

Στην πρώτη ημέρα του φεστιβάλ στις 31 Μαϊου θα δούμε τον Rag'n'Bone Man, όπως ήταν προγραμματισμένο, και καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς οι διοργανωτές βρίσκονται σε επαφή με μπάντες.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει η Kid Moxie, η electro -pop περσόνα που υπηρετεί το καλλιτεχνικό όραμα της Έλενας Χαρμπίλα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Hannah Reid:

Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο shows που έχουμε στο Ισραήλ και την Ελλάδα, στα τέλη Μαΐου.

Προς το τέλος της περσινής Ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές σου και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από τις άλλες παρενέργειες του αδενικού πυρετού.

Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω τον κόσμο αλλά, το να μην παίξουμε αυτά τα δύο shows μου δίνει τον χρόνο να ανακάμψω πλήρως. Ξέρω πως είναι απογοητευτικό αλλά, μακροπρόθεσμα, είναι για το καλύτερο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας σύντομα. Για άλλη μια φορά, λυπάμαι ειλικρινά, εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη συναυλία, θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με το Release.

Θυμίζουμε ότι την 1η Ιουνίου θα δούμε τους: Thievery Corporation, UB40 feat Astro & Mickey, Golan, Angelika Dusk, και στις 17 του ίδιου μήνα τους: Jamiroquai, Parov Stelar, Cigarettes After Sex, Sillyboy's Ghost Relatives, Σtella.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πολυαναμενόμενα live του 2018 Από Thievery Corporation και Jamiroquai έως London Grammar και UB40
Keywords
Τυχαία Θέματα