Το "σουρεάλ Πάσχα" του δημάρχου Μιλάνου και η υπόσχεση για αναγέννηση

Το φετινό Πάσχα δεν έχει καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα για τον ιταλικό λαό, με τον φονικό κορονοϊό να έχει μετατρέψει τη χώρα σε ένα έρημο μέρος που είναι όλοι κλεισμένα στα σπίτια τους, ωστόσο η ελπίδα και η πίστη δεν φεύγουν ποτέ.

Ειδικά μάλιστα αυτές τις άγιες ημέρες που οι Καθολικοί γιορτάζουν το Πάσχα, με τον δήμαρχο Μιλάνου, Τζουζέπε Σάλα, να αναφέρει για την Κυριακή του Πάσχα

στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

Καλημέρα Μιλάνο από το Palazzo Marino. Καλό Πάσχα σε όσους φροντίζουν την πόλη σε ένα νοσοκομείο, ένα κέντρο εξυπηρέτησης, μια ενορία και σε όλους μας: ο κοινός τρόπος να φροντίσουμε την πόλη ονομάζεται αλληλεγγύη".

Buongiorno Milano, da Palazzo Marino. Buona Pasqua a chi si prende cura della città in un ospedale, in un centro di assistenza, in una parrocchia, e a tutti noi: il nostro modo comune di prenderci cura della città si chiama solidarietà.
https://t.co/0rxzYW55VJ#pasqua2020

— Beppe Sala (@BeppeSala) April 12, 2020

Την πίστη του πως θα έρθουν σύντομα καλύτερες ημέρες που θα βρουν το Μιλάνο να επιστρέφει σύντομα στην κανονικότητα, εξέφρασε και μέσω μηνύματός του στο Facebook.

"Είναι ένα σουρεάλ Πάσχα, ειδικά γιατί διαψεύδει την πασίγνωση ιταλική ρήση "Χριστούγεννα με τους δικούς σου, Πάσχα με όποιον θες (Natale con i tuoi, Pasqua con chi vuoi). Πόσο μάλλον φέτος.

Το Πάσχα όμως έχει ένα βαθύ νόημα: είναι αναγέννηση και το Μιλάνο θα αναδυθεί χάρη και στην προστασία του Σαντ' Αμπρότζιο", είπε μεταξύ άλλων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα